Χάαλαντ: «Όλα είναι θέμα εξέλιξης» (Vid)

Χάαλαντ: «Όλα είναι θέμα εξέλιξης» (Vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήδη, στα 22 του συγκαταλέγεται από πολλούς στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, ο ίδιος τονίζει ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι μόλις 22 χρονών αλλά έχει προλάβει με τα κατορθώματα του να κάνει τον κόσμο να παραμιλά και να τον θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή.

Ο Νορβηγός έχει την τύχη να προπονείται από τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και την τιμή να ακούει τα καλύτερα λόγια από τον Ισπανό τεχνικό, και όχι μόνο. Σχεδόν όλοι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα «σάζουν μέλι» για τον νεαρό «μάγο».

Πλέον κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, στη Μάντσεστερ Σίτι και την Premier League, και θέτει ακόμα υψηλότερους στόχους σχετικά με τον εαυτό του αλλά και με την απόδοση του.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την 11άδα «έδειξε» ο Κορμπεράν – Βασικός ο Αβιλα, 4άδα στην άμυνα, μπέρδεμα στην επίθεση

Ο ίδιος φαίνεται να μην επηρεάζεται από τα τόσα καλά λόγια που ακούει και έχοντας σκυφτό το κεφάλι δουλεύει έτσι ώστε να γίνει όσο καλύτερος μπορεί, γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε πως όλα είναι θέμα εξέλιξης και πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος απ’ ότι είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάαλαντ: 

«Όλα είναι θέμα εξέλιξης. Ακόμα μπορώ να βελτιώσω τα πάντα. Θέλω να βγάλω το καλύτερο στο γήπεδο. Είμαι ακόμα 22 και θέλω να εξελιχθώ. Αν θεωρεί κάποιος ότι είμαι καλός κάπου, μπορώ να γίνω ακόμα καλύτερος»


 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ