Κλοπ: «Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι»

Κλοπ: «Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Φούλαμ στη πρεμιέρα της Premier League,

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στην πρεμιέρα της Premier League και το έκανε ξεκάθαρο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Φούλαμ η οποία έληξε ισόπαλη με 2-2.

Ο Γερμανός τεχνικός, τόνισε πως η Λίβερπουλ ήταν πολύ κακή και πως η συμπεριφορά του συνόλου ήταν κακή από την αρχή του ματς.

Επισήμανε την επιτακτική ανάγκη βελτίωσης ενώ ανέφερε πως ίσως οι «Reds» μπορούσαν να κερδίσουν αν εκμεταλλευόταν κάποιες φάσεις ωστόσο πιθανότατα δεν θα άξιζαν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Χάαλαντ, Νούνιες και στη μέση ο Μίτροβιτς (pic, vids)

Ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όπου είπε χαρακτηριστικά πως το γήπεδο ήταν ξερό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Το μόνο καλό σχετικά με το ματς είναι το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μας δεν ήταν σωστή από την αρχή του ματς. Θέλαμε να αντιδράσουμε αλλά δεν ήταν εύκολο.

Το γήπεδο ήταν ξηρό και άλλα τέτοια πράγματα. Το αποτέλεσμα ήταν καλό, πήραμε έναν βαθμό και δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο.

«Χρειάζεται να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Κάναμε το αντίθετο από αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Δεν είχαμε ποτέ το μομέντουμ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα έχοντας τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά πιθανότατα δεν αξίζαμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ