Αποθέωσε Μίτροβιτς ο Σίλβα: «Εκανε τρομερή δουλειά»

Αποθέωσε Μίτροβιτς ο Σίλβα: «Εκανε τρομερή δουλειά»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ο Μάρκο Σίλβα.

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της Premier League, με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού να στάζει… μέλι για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε «καυτός», πέτυχε και τα δύο γκολ της Φούλαμ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να του βγάζει το καπέλο.

Διαβάστε επίσης: Premier League is back με γκολάρα Ποντένσε!

«Θα πρέπει να σεβόμαστε την τεράστια ποιότητα που έχουν, όμως πρέπει να κάνουμε και εμείς τη δουλειά και να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.

Δείξαμε φανταστική οργάνωση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο πρώτο μέρος, όσον αφορά στο πώς δουλέψαμε και ελέγξαμε το ματς», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ξέρω την ποιότητα του Μίτροβιτς. Είμαι εδώ για να παίρνω το μάξιμουμ από τους παίκτες και συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε την περασμένη σεζόν. Ο Μίτροβιτς δεν είναι μόνο γκολ.
Έκανε τρομερή δουλειά για την ομάδα του, με την πίεσή του, με τη βοήθειά του στη μεσαία γραμμή και στους αμυντικούς, θα ήταν αρκετά όλα αυτά ακόμα και αν δεν είχε σκοράρει.
Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, από τον Μάρεκ στον «Μίτρο», όμως η δουλειά που έκανε χωρίς τη μπάλα αυτό το απόγευμα ήταν φανταστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ