Το… μήνυμα του Κόντε στο big five της Premier League (pics+vids)

Το… μήνυμα του Κόντε στο big five της Premier League (pics+vids)

Ξεκίνημα με... πάρτι από την αγριεμένη Τότεναμ στην εφετινή Premier League. Ο Αντόνιο Κόντε έστειλε το μήνυμα...

«Μπορεί η Τότεναμ να μπει στο κόλπο για το εφετινό στέμμα τη Premier League;», είναι το ερώτημα που πλανάται στο Νησί. Και η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, φρόντισε να στείλει με το… καλησπέρα το μήνυμα στο big five.

Οι «Πετεινοί» ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι στη νέα αγωνιστική περίοδο, σκορπίζοντας στους τέσσερις ανέμους τη Σαουθάμπτον. Παρόλο που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε δεν πτοήθηκε, στέλνοντας τέσσερις φορές την μπάλα στα δίχτυα των «Αγίων». Η ομάδα του Λονδίνου έκανε ποδαρικό με το δεξί, προσφέροντας μια απίθανη παράσταση στους οπαδούς της.

Διαβάστε επίσης: Χάαλαντ, Νούνιες και στη μέση ο Μίτροβιτς

Μάλιστα, η Τότεναμ πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, χωρίς καν να ανοίξουν λογαριασμό τα δύο μεγάλα της αστέρια. Ο Κέιν και ο Σον. Ντάιερ, Σεσενιόν και Κουλουσέφσκι ήταν αυτοί που σημείωσαν τα πρώτα γκολ στο νέο πρωτάθλημα. Άγγλος και Νοτιοκορεάτης δε χρειάστηκε να προσθέσουν το… λιθαράκι τους στην εύκολη επικράτηση των Πετεινών. «Σήμερα είδαμε δουλειά επτά μηνών», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, ο εμφανώς χαρούμενος, Αντόνιο Κόντε. Είδε στον αγωνιστικό χώρο του Tottenham Hotspur Stadium αυτά που ήθελε, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του.

Ο Αντόνιο Κόντε γνωρίζει καλά το τι εστί πρωταθλητισμός στο Νησί. Το 2017 και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, επανέφερε στην κορυφή της Premier League την Τσέλσι. Παρέλαβε μια ομάδα στην 10η θέση και την οδήγησε στη Γη της Επαγγελίας. Ο Ιταλός είναι master σε τέτοιες αποστολές και ευελπιστεί να οδηγήσει και την Τότεναμ στο δρόμο των επιτυχιών. Εχει το know how και το μαγικό ραβδάκι.

Τη σεζόν που μας πέρασε, έκλεψε την μπουκιά μέσα από το στόμα της Αρσεναλ, κλείνοντας μια θέση για τους ομίλους του Champions League. Φέτος, οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες, με την ομάδα του βορείου Λονδίνου να κοιτάζει ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League. Και φυσικά, φρόντισε να το αποδείξει στην πρεμιέρα με τη Σαουθάμπτον.

Προφανώς, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, είναι τα δύο μεγάλα φαβορί. Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο Νησί, συλλέγοντας τους περισσότερους τίτλους. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν στη συζήτηση και οι υπόλοιπες δυνάμεις που ανεβαίνουν και κάνουν όνειρα για διάκριση. Τότεναμ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θέλουν να βάλουν… φωτιά στην εφετινή Premier League. Το πρώτο, ενθαρρυντικό δείγμα για τους «Πετεινούς» έκανε την εμφάνισή του στην πρεμιέρα με τη Σαουθάμπτον.

«Εμείς μπορεί να δώσουμε 100 εκατ. λίρες για να πάρουμε έξι ποδοσφαιριστές και εκείνοι να προσφέρουν το ίδιο ποσό για να πάρουν έναν», είχε δηλώσει ο Αντόνιο Κόντε, απευθυνόμενος προς τις δυο περσινές, κορυφαίες ομάδες του Νησιού. 100 μύρια κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της Μπενφίκα για τον Νούνιες η Λίβερπουλ και πολλά παραπάνω, σπατάλησε η Σίτι για να ντύσει στα γαλάζια τον Ερλινγκ Χάαλαντ.

Ήταν μια μπηχτή του έμπειρου τεχνικού και ένα μήνυμα για τους Γκουαρντιόλα και Κλοπ. Η Τότεναμ επέλεξε μια διαφορετική τακτική, προχωρώντας σε έξυπνες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Σπενς, Λενγκλε, Ριτσάρλισον, Μπισουμά, Φόρστερ και  Πέρισιτς, πήραν το δρομολόγιο για το βόρειο Λονδίνο, προκειμένου να ανεβάσουν επίπεδο τους «Πετεινούς».

Πρεμιέρα με τεσσάρα και μήνυμα προς το big five από την Τότεναμ του Αντόνιο Κοντέ. Οι «Πετεινοί» θέλουν να σπείρουν τον… τρόμο την εφετινή σεζόν. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ