Τα προβλήματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… συνεχίζονται

Τα προβλήματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… συνεχίζονται

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να έχει χάσει πολλή από την αίγλη που την χαρακτηρίζει και αυτό έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν σιγά- σιγά όλοι...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό έχει διαχειριστεί καταστάσεις με λάθος τρόπους όπως αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, είτε πρόκειται για την κακή της αγωνιστική κατάσταση, σε Premier League και Ευρώπη, είτε για τα μεταγραφικά, αλλά και στην περίπτωση του Ρονάλντο.

Ο κόσμος δυσανασχετεί και αντιδράει με λάθος τρόπους, οι παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι και… οι χορηγοί αποχωρούν, βλέποντας ένα καράβι όχι να βουλιάζει αλλά να χει χαθεί η πυξίδα.

Το τελευταίο «χαστούκι» στους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε από τον χορηγό που εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας, την TeamViwer», η οποία θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ είναι υπεύθυνη για την πτώση της μετοχής της.

Διαβάστε επίσης: Αμφίβολη η συμμετοχή του Βρσάλικο και στη ρεβάνς στην Μπρατισλάβα

Μάλιστα, σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», η εταιρεία η οποία γεμίζει τα ταμεία της ομάδας από το Μάντσεστερ με 47 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, δεν θα μπει καν σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το 2026.

Η χορηγός της ομάδας του Τεν Χαγκ θεωρεί ότι οι χειρισμοί των Άγγλων σε διάφορα θέματα, είναι ο κύριος λόγος για την πτώση της μετοχής του συλλόγου, κάτι το οποίο δεν είναι θετικό για την ίδια την εταιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ