Κλερμόν- Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Αδιανόητα… όργια από Νεϊμάρ και Μέσι – Σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι ο Αργεντινός (0-5, vids)

Κλερμόν- Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Αδιανόητα… όργια από Νεϊμάρ και Μέσι – Σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι ο Αργεντινός (0-5, vids)

Με τους Νεϊμάρ και Μέσι να κάνουν ότι θέλουν στο Gabriel Montpied Stadium, η Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα (0-5). Απίθανα πράγματα από τους δυο σούπερ σταρ των Παριζιάνων!

Όταν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι έχουν κέφια, η αντίπαλη ομάδα απλά παραδίνεται στις… ορέξεις τους. Όπως και έγινε στο Gabriel Montpied Stadium. Βραζιλιάνος και Αργεντινός έστησαν μια απίθανη παράσταση, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει φύλλο και φτερό την Κλερμόν (0-5).

Η αρμάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε ότι ήθελε την… άτυχη Κλερμόν και μπήκε με το δεξί στη νέα Ligue 1. Μέσι και Νεϊμάρ ήταν σε τρελά κέφια, με αποτέλεσμα, ο τερματοφύλακας Ντιό, να μαζέψει πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη επίθεση με ειρωνικά tweets από την Εθνική Νιγηρίας στον Αντετοκούνμπο! (Pics, vids)

Ποιος ήταν ο απολογισμός της «καυτής» πρεμιέρας για τους δύο σούπερ σταρ της Παρί; Δυο γκολ και μια ασίστ για τον Μέσι, ένα τέρμα και τρεις τελικές πάσες για τον Νεϊμάρ στον… περίπατο του Gabriel Montpied Stadium. Ζωγραφιά και αριστούργημα το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μέσι και τελευταίο των Παριζιάνων. Ενα τέρμα που θες να βλέπεις ξανά και ξανά. Στόπαρε εκπληκτικά την μπάλα μετά από πάσα του Παρέδες, στέλνοντας την στο πλεκτό της Κλερμόν με απίθανο, ανάποδο ψαλίδι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Pulga με ανάποδο ψαλίδι σε σύνολο 764 τερμάτων.

Η Παρί μπήκε φορτσάτη στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Νεϊμάρ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μέσι και με ωραίο σουτ, έκανε το 0-1. Μάλιστα, στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε χρέη… σερβιτόρου. Ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που «έφτιαξε» τα άλλα δύο γκολ των Παριζιάνων στο ημίχρονο, με τους Χακίμι (26΄) και Μαρκίνιος (38΄) να βρίσκουν δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τη σκυτάλη της… παράστασης ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι. Στο 80ο λεπτό, ο Νεϊμάρ του έστρωσε ωραία την μπάλα για το 0-4, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Στο 86ο λεπτό, ο Αργεντινός σταρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Κλερμόν, κατέβασε με το στήθος την πάσα του Παρέδες και με ένα ασύλληπτο, ανάποδο ψαλίδι, κρέμασε τον Ντιό για το τελικό 0-5 των Παριζιάνων.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κλερμόν : Ντιό, Οζιέρ, Σεϊντού, Βιτέσκα, Μπόργκες, Γκαστιέν, Γκοναλόν, Ρασάνι, Σαράσεβιτς, Αντριτ, Αλεβίναχ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπεπέ, Χακίμι, Βιτίνια, Βεράτι, Μέντες, Σαράμπια, Μέσι, Νεϊμάρ

Δείτε τα φοβερά γκολ των Παριζιάνων:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ