Απολαυστικός Χάαλαντ: «Θα μπορούσα να είχα πετύχει χατ τρικ»

Απολαυστικός Χάαλαντ: «Θα μπορούσα να είχα πετύχει χατ τρικ»

Ο Νορβηγός φορ της Σίτι μίλησε για το ντεμπούτο του στη Premier League και ήταν απολαυστικός λέγοντας πως θα μπορούσε να έχει σκοράρει ακόμη ένα τέρμα.

Με δυο γκολ ξεκίνησε τη θητεία του στη Premier League ο Έρλινγκ Χάαλαντ, οδηγώντας τη Μάντσεστερ Σίτι σε νίκη με 2-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, με τον ίδιο, ωστόσο, να μη μένει ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Νορβηγός επιθετικός μίλησε για την εμφάνιση του, αλλά υπογράμμισε με απολαυστικό τρόπο ότι θα μπορούσε να έχει σκοράρει άλλη μια φορά και να είχε ξεκινήσει με χατ-τρικ το πρώτο ματς της σεζόν στην Premier League.

«Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, δεν έχω πολλά να πω. Θα μπορούσα να έχω πετύχει χατ-τρικ. Λίγο σκ@τ@ αλλά είναι αυτό που είναι. Επίσης, τώρα έχουν περάσει 30 λεπτά από την τελευταία φορά που σκόραρα οπότε θα πρέπει να συνεχίσω».

Από τη μεριά του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Χάαλαντ, κόντρα στη Γουέστ Χαμ, είπε πως «μια εβδομάδα πριν δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην Premier League και τώρα είναι ο καλύτερος δίπλα στον Ανρί, τον Σίρερ και τον Ρονάλντο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ