Νέβιλ: «Πλέον όταν σου τηλεφωνεί η Γιουνάιτεντ, απορρίπτεις την κλήση» (Vid)

Νέβιλ: «Πλέον όταν σου τηλεφωνεί η Γιουνάιτεντ, απορρίπτεις την κλήση» (Vid)

Με μια φράση, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε ότι έχει χαθεί το δέλεαρ συμμετοχής στο ρόστερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια

Απογοητευτικό ήταν το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, καθώς έχασε 2-1 από την Μπράιτον, μέσα στο Ολντ Τράφορντ, με τον Γκάρι Νέβιλ να λέει σκληρή αλήθεια για το πώς βλέπουν πλέον οι παίκτες την ομάδα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ, νυν σχολιαστής του Sky Sports, τόνισε ότι πλέον κανείς δεν θέλει να πάει στους κόκκινους διαβόλους και πως απορρίπτουν την κλήση οι ποδοσφαιριστές που θέλει η αγγλική ομάδα.

«Όταν χτυπήσει το τηλέφωνό σου και δεις ότι είναι από την Γιουνάιτεντ, το απορρίπτεις…». Ο Νέβιλ είπε, επίσης, πως «οι Γκλέιζερ πρέπει επιτέλους να πουλήσουν. Έχει έρθει η ώρα. Είναι τώρα…».

Στο πάνελ βρισκόταν ακόμα ένας παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρόι Κιν, που είπε το εξής: «Ποιος εμπλέκεται στις μεταγραφέ; Ποιος παίρνει αποφάσεις; Τώρα λένε να επιστρέψει ο Φέργκιουσον… Τι ακριβώς συμβαίνει στο κλαμπ;»

Δείτε το βίντεο με τον εμφανώς απογοητευμένο Νέβιλ να μιλάει για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ