Γκάρι Νέβιλ: «Απελπισμένος σύλλογος η Μπαρτσελόνα» (pic)

Γκάρι Νέβιλ: «Απελπισμένος σύλλογος η Μπαρτσελόνα» (pic)

Ο Γκάρι Νέβιλ άσκησε δριμεία κριτική στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί, χαρακτηρίζοντας το σύλλογο απελπισμένο.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, σχολίασε με έντονο ύφος, μέσα από το λογαριασμό του στο twitter τις μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα και τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρέη τους οι «Μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την πώληση ακόμη 15% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων για την La Liga, μια συμφωνία που θα βάλει στα ταμεία του συλλόγου συνολικά 400 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Θέλει «μπαμ» με Πογιάνπαλο η ΑΕΚ (Vids)

Η ανακοίνωση αυτή έφερε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Γκάρι Νέβιλ με είναι ένας από αυτούς που άσκησαν κριτική στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

«Γιατί η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να κυνηγά τη Super League; Αυτός είναι ο λόγος! Είναι ένας απελπισμένος σύλλογος με χρέη 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών που ξεπουλά μελλοντικές πηγές εσόδων για να ξοδέψει σε παίκτες σήμερα με την ελπίδα ότι θα αποδώσει. Είναι σα να πετάς τα ζάρια» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Νέβιλ ήταν από τους πρωτοστάτες του κινήματος εναντίον της European Super League, ιδρυτικό μέλος της οποίας ήταν η Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ