Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ είναι σίγουρος και φιλόδοξος»

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ είναι σίγουρος και φιλόδοξος»

Tην επική εμφάνιση του Έρλινγκ Χάαλαντ κόντρα στην Γούεστ Χαμ σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε την επική εμφάνιση του Έρλινγκ Χάαλαντ στο ντεμπούτο του στην Premier League οπού σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Μάντσεστερ Σιτι επί της Γουέστ Χαμ με 2-0.

Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε την σιγουριά του Νορβηγού επιθετικού και ότι δεν του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έβαλε δυο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Καστίγιο κατά Περσία, Μπάγεβιτς: «Δεν έγινα ποτέ το π@@@@νακι σας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ξέρω πώς χειρίστηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ τις πολλές επικρίσεις τις τελευταίες ημέρες. Ήταν πραγματικά ήρεμος και συνέχισε να προπονείται καλά. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν του κάνουμε απίστευτα κομπλιμέντα. Ο τρόπος που έπιασε τη μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, μου άρεσε.

Ήταν πολύ άμεσος. Νομίζω ότι, αν κάποιος από τους συμπαίκτες του προσπαθούσε να του πάρει την μπάλα, θα τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο! Είμαι αρκετά σίγουρος γι’ αυτό και αυτό είναι καλό σημάδι, έτσι δεν είναι; Ο Χάαλαντ είναι σίγουρος και φιλόδοξος. Μετά, έχει καλή νοοτροπία. Και φυσικά σκόραρε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ