Η «κατάρα» των τραυματισμών συνεχίζει να κυνηγά τον Κλοπ

Η «κατάρα» των τραυματισμών συνεχίζει να κυνηγά τον Κλοπ

Η Λίβερπουλ μετρά τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές στα «πιτς» με τους τραυματισμούς να φαίνεται πως κυνηγούν τον Κλοπ...

Μόλις μια αγωνιστική έχει παιχτεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (Premier League) και ήδη ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πολλούς λόγους να ανησυχεί.

Διότι δεν είναι μόνο το στραβοπάτημα στην έδρα της Φούλαμ που προβληματίζει τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ, αλλά τα ονόματα που μέρα την μέρα προστίθονται στο ιατρικό δελτίο των «Reds».

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου είχε «δέσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές με «εγκληματικά» συμβόλαια (pics)

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που προστέθηκε στην συγκεκριμένη λίστα, με τον Βραζιλιάνο να μένει εκτός τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες με την Λίβερπουλ μοιραία πλέον να βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση ενός χαφ.

Ωστόσο ο Τιάγκο δεν αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή του οποίου ο Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, με την λίστα να είναι μεγάλη…

Τιάγκο Αλκάνταρα 

«Δεν είναι καλό, αλλά θα δούμε», είπε ο Κλοπ μετά την αναγκαστική αλλαγή του Τιάγκο κόντρα στη Φούλαμ. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις η οποίες έδειξαν πως θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες.

Πιο ανησυχητικό, όμως, είναι το γεγονός ότι αυτό είναι ένα μοτίβο με τον εξαιρετικά προικισμένο μέσο. Έχασε 14 παιχνίδια στην πρώτη του σεζόν στην Premier League και 13 την περασμένη σεζόν.

Όταν είναι σε φόρμα, αλλάζει το παιχνίδι για τους Reds, οπότε η απουσία του θα είναι πάντα έντονα αισθητή.

Νάμπι Κεϊτά


Τα καλύτερα νέα για τον Κλοπ αφορούν τον Κεϊτά, ο οποίος έχασε τον αγώνα της Φούλαμ λόγω ασθένειας –όχι που σχετίζεται με τον Covid, ανέφεραν οι «Reds»– αλλά που επέστρεψε στις προπονήσεις το Σαββατοκύριακο και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ την επόμενη Δευτέρα.

Ο άσος από την Γουινέα είναι ένας ακόμη που παραδοσιακά έχει χάσει πάρα πολλά παιχνίδια, αλλά ο Κλοπ θα τον χρειαστεί τις επόμενες εβδομάδες. Και με λιγότερο από ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή για να δείξει τι αξίζει.

Κέρτις Τζόουνς


Ο Τζόουνς εμφανίστηκε για λίγα μόλις λεπτά στη νίκη του Community Shield επί της Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα, αλλά υπέστη, σύμφωνα με τον Κλοπ, «μια αντίδραση άγχους» που τον άφησε έκτοτε εκτός παιχνιδιού.

Η Λίβερπουλ λέει ότι δεν είναι ένα σοβαρό θέμα, αλλά φαίνεται ότι θα χάσει άλλες δύο εβδομάδες τουλάχιστον, στερώντας από τους Reds μια εξαιρετική επιλογή πάγκου καθώς και έναν πιθανό βασικό στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ιμπραχίμα Κονατέ


Ο Γάλλος αμυντικός αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο μετά από μια σύγκρουση στη φιλική ήττα των Reds από το Στρασβούργο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα.

Έτσι ο Κλοπ μάλλον θα προσεύχεται να μείνουν υγιείς και σε φόρμα οι Μάτιπ και Φαν Ντάικ.

Ντιόγκο Τζότα


Ο Πορτογάλος σταρ εμφανίστηκε μόνο για λίγο αυτή τη σεζόν, αφού είχε σταθεί άτυχος στην πρώτη του προπόνηση κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Reds στην Άπω Ανατολή.

Ο Τζότα τραυματίστηκε στον μηριαίο μηριαίο με την Εθνική Πορτογαλίας τον Ιούνιο και στη συνέχεια υπέστη το ίδιο στη Σιγκαπούρη.

Ελπίζει να επιστρέψει στη δράση πριν από το τέλος του μήνα, αλλά η Λίβερπουλ δεν θα ρισκάρει μαζί του, ιδιαίτερα δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είχε καμία προετοιμασία για να δημιουργήσει ένα βασικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Κώστας Τσιμίκας

Ο πρώην φουλ μπακ του Ολυμπιακού, έχασε και αυτός την πρεμιέρα κόντρα στη Φούλαμ, κουβαλόντας ένα πρόβλημα στο γόνατο από την προετοιμασία στην Αυστρία τον περασμένο μήνα, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων αυτή την εβδομάδα θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Κλοπ για την αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας.

Άλεξ Τσαμπερλείν 

Ένας άλλος παίκτης με αρκετούς  τραυματισμούς κατά το παρελθόν.

Ο Τσαμπελέιν αναμένεται να λείψει περίπου δύο μήνες με το πρόβλημα που υπέστη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στη Σιγκαπούρη. Αν αυτή είναι η τελευταία του σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ – το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι – τότε δεν θα μπορούσε να την είχε ξεκινήσει με χειρότερο τρόπο.

Κουίβιν Κέλεχερ

Δεν είναι η πρώτη φορά,  που ο Ιρλανδός διεθνής είδε την προετοιμασία του να καταστρέφεται από τραυματισμό. Ο Kέλεχερ υπέστη πρόβλημα στη βουβωνική χώρα παίζοντας για τη χώρα του τον Ιούνιο και δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις.

Ο Κλοπ είπε πριν από το Community Shield ότι ο 23χρονος είναι ακόμα «δύο ή τρεις εβδομάδες» μακριά από την επιστροφή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ