«Βόμβα» στην Premier League: Εμφανίστηκε αγοραστής για τη Γιουνάιτεντ!

«Βόμβα» στην Premier League: Εμφανίστηκε αγοραστής για τη Γιουνάιτεντ!

Η Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο κρίσης και πολλοί είναι αυτοί που ρίχνουν την ευθύνη στη διοίκηση ωστόσο αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει περίοδο κρίσης, σε πολλούς τομείς και πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως υπεύθυνοι είναι η Γκλέιζερ, δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι ετοιμάζεται διαμαρτυρία στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ στην Premier League κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών.

Για αυτό το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Man Utd The Religion» ο Μάικλ Νάιτον, διευθυντής των κόκκινων διαβόλων από το 1989 ως το 1992 και… υποψήφιος αγοραστής της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο Νάιτον μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ χαρακτηρίζοντάς την άχρηστη και ανίκανη ενώ τόνισε για τους Γκλέιζερ ότι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Χοντρό παιχνίδι για Ντε Λα Φουέντε – Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός

Ακόμα, εξήγησε τι ακριβώς θέλει να κάνει με την εξαγορά της ομάδας καθώς αυτή δεν είναι σε πώληση, αναφέροντας ότι έχει έρθει σε επαφές με επιχειρηματίες και φίλους του συλλόγου  με σκοπό να καταφέρει να παρουσιάσει μια πρόταση πειστική η οποία ουσιαστικά θε λέει στους ιδιοκτήτες πως «ήρθε η ώρα να φύγετε, γιατί ο χρόνος σας τελείωσε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάιτον:

Για τους Γκλέιζερ: «Είμαστε ένας σύλλογος σε κρίση και όλοι ξέρουμε τον λόγο. Έχουμε μια ανίκανη και ειλικρινά άχρηστη ιδιοκτησία που γνωρίζει ελάχιστα για αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου»

Για το σχέδιο εξαγοράς της ομάδας: «Αυτό σημαίνει απλώς ότι ο σύλλογος δεν είναι επίσημα προς πώληση, αλλά πρόθεσή μου είναι να παρουσιάσω σε αυτούς τους ιδιοκτήτες μια νόμιμη, ισχυρή και σωστή εμπορική προσφορά για να τους πούμε με αυτόν τον τρόπο «ήρθε η ώρα να φύγετε, γιατί ο χρόνος σας τελείωσε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ