Χοντρό παιχνίδι για Ντε Λα Φουέντε – Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός

Χοντρό παιχνίδι για Ντε Λα Φουέντε – Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μιλάει και με τον Τέγιο για τα άκρα, θέλει να αποκτήσει τον Κογιάδο για το «10», αλλά ο Ντε Λα Φουέντε είναι ο βασικός στόχος και οι επαφές κορυφώνονται.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει το συντομότερο ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει και αποτελούν βασικές επιλογές, τόσο του προπονητή όσο και του συλλόγου. Ήδη από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης το όνομα του Κρίστιαν Τέγιο και εκείνο του Αλεξ Κογιάδο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Δύο περιπτώσεις που αρέσουν, είναι σε καλό επίπεδο, αλλά δεν είναι οι μοναδικές. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτές τις ημέρες η βασική προτεραιότητα των πρωταθλητών είναι να πάρουν το μεγάλο «ναι» του Κόντραντ ντε λα Φουέντε.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του να έχουν την καλύτερη άποψη για τον σύλλογο, τον τρόπο που λειτουργεί, τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο, τη ζωή στην Ελλάδα. Τα πάντα έχουν μεταφερθεί στον ίδιο. Με λεπτομέρειες και με πολύ αναλυτικό τρόπο. Με την οικογένειά του να παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση. Κάτι που ο σύλλογος του Μεγάλου Λιμανιού έχει φροντίσει με τον δέοντα τρόπο.

Από εκεί και πέρα, σε πρακτικό επίπεδο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τη Μαρσέιγ έχει βρεθεί σημείο επαφής. Και εάν ο Ντε Λα Φουέντε πει σήμερα/αύριο το «ναι» για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του, τότε ο 21χρονος εξτρέμ θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Καθώς όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα. Εξάλλου, θέμα χρημάτων και συμβολαίου του παίκτη δεν υφίσταται. Σε οικονομικό επίπεδο οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν υπερκαλύψει.

Ο Ντε Λα Φουέντε είχε σε πρώτο πλάνο την  προοπτική να παίξει στην Αγγλία. Αλλά ο Ολυμπιακός φρόντισε να του αλλάξει την άποψη. Και το έκανε με τρόπο που δείχνει πρώτα από όλα το πραγματικό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Και όχι ο σύλλογος θέλει να του δώσει πραγματικές ευκαιρίες. Και θέλει να τον καταστήσει ως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του, εφόσον και ο ίδιος δείξει ότι μπορεί να αποδώσει βάσει του σπάνιου ταλέντου του.

Όπως έχει ήδη γράψει to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει άριστες σχέσεις με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Ντε Λα Φουέντε (KIN Partners). Είναι σύμμαχος των πρωταθλητών στην προσπάθεια να δεχθεί να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτό είναι ένα επιπλέον όπλο στα χέρια τους. Όπως και το γεγονός ότι η Μπέρνλι προχώρησε στην απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ενός εξτρέμ που επίσης είχε παίξει για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο Κάρλος Κορμπεράν έθεσε άλλες προτεραιότητες για τις θέσεις των άκρων της επίθεσης.

Ολο το παιχνίδι της τελικής απάντησης του Ντε Λα Φουέντε παίζεται εδώ. Αυτές τις ώρες. Και δεν αποκλείεται εάν οι συζητήσεις και οι επαφές που γίνονται έχουν το αποτέλεσμα που όλοι ελπίζουν, να προκύψει… τσουνάμι εξελίξεων. Επαναλαμβάνουμε. Αυτή τη στιγμή ο 21χρονος διεθνής Αμερικανός της Μαρσέιγ, ποδοσφαιρικό «προϊόν» της Μπαρτσελόνα και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου είναι η βασική επιλογή για τα άκρα, καθώς μπορεί να εξελιχθεί σε επένδυση αντίστοιχη (ή και καλύτερη) του Ποντένσε. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τις προχωρημένες επαφές και με τους Τέγιο, Κογιάδο. Ούτε σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθούν και οι τρεις εάν είναι εφικτό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ