Τσέλσι: Ο Μπόλι συνεχίζει από εκεί που το άφησε ο Αμπράμοβιτς (pics, vids)

Τσέλσι: Ο Μπόλι συνεχίζει από εκεί που το άφησε ο Αμπράμοβιτς (pics, vids)

Η Τσέλσι είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που έχει δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα στην Premier League, με τον Τοντ Μπόλι να δείχνει τα... δόντια του και τις προθέσεις του με το «καλημέρα».

Μπορεί να άργησε να πάρει μπρος, ωστόσο η Τσέλσι φωνάζει «παρούσα» σε ακόμη μια μεταγραφική περίοδο. Παρότι οι «μπλε» δεν μπήκαν τόσο ορεξάτοι στο μεταγραφικό παζάρι, πλέον έχουν ανακοινώσει έξι προσθήκες και μέχρι στιγμής έχουν δαπανήσει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον σύλλογο που βρίσκεται στην Premier League.

Όλες οι μεταγραφές έχουν τη σφραγίδα του νέου ιδιοκτήτη. Ο Τοντ Μπόλι δείχνει με το «καλημέρα» τα δόντια του και τις προθέσεις που έχει στην Τσέλσι.

Παρότι πολλοί περίμεναν ότι η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό επίπεδο θα έφερνε νέα δεδομένα και στον μεταγραφικό τομέα, ο Αμερικανός και οι υπόλοιποι που ανήκουν στην κοινοπραξία που έχει τους Λονδρέζους, μοιάζουν «αγριεμένοι» και ικανοί να δώσουν συνέχεια στο έργο του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στα 19 χρόνια παρουσίας του στην Τσέλσι, ο Αμπράμοβιτς δαπάνησε για τον λονδρέζικο σύλλογο 1,5 δισ. ευρώ. Σε αυτά τα χρόνια, ήταν προφανώς στους ιδιοκτήτες που έβαλαν τα περισσότερα χρήματα στις ομάδες του, κερδίζοντας παράλληλα και 21 τίτλους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν μια μεγάλη αλλαγή στην Τσέλσι, με την ιδιοκτησιακή αλλαγή. Ωστόσο ο Μπόλι μοιάζει πρόθυμος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με τις κινήσεις και τις ενέργειες του σε αυτό το πρώτο μεταγραφικό του παζάρι να το αποδεικνύουν.

Μέχρι στιγμής οι «μπλε» έχουν ξοδέψει στην αγορά συνολικά 176.5 εκατομμύρια λίρες. Καμία άλλη ομάδα στην Αγγλία δεν έχει δαπανήσει τόσα τη δεδομένη στιγμή, καθώς στη 2η θέση της λίστας βρίσκεται η Άρσεναλ με 55 εκατομμύρια λιγότερα!

47.5 εκατομμύρια λίρες για τον Στέρλινγκ, 34 για τον Κουλιμπαλί, 12 για τον Σλόνινα, 20 για τον Τσουκουεμέκα και το αστρονομικό ποσό των 63 εκατομμυρίων λιρών για τον Κουκουρέγια!

Μάλιστα, ο Τόμας Τούχελ φέρεται να έχει ζητήσει ακόμα τρεις προσθήκες, την ώρα που οι Άγγλοι γράφουν πως ο Μπόλι θέλει να κάνει στον Γερμανό όλα τα χατίρια.

Τι σημαίνει αυτό; Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως η Τσέλσι θα «σπάσει» το φράγμα των 300 εκατομμυρίων λιρών στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Φοφανά της Λέστερ είναι τη δεδομένη στιγμή ο νούμερο ένα στόχος για τα μετόπισθεν.

Η Τσέλσι θα πρέπει ωστόσο να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η Λέστερ αξιώνει 80+ εκατομμύρια για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, με τα τελευταία σενάρια μάλιστα να αναφέρουν πως το deal είναι έτοιμο να «κλείσει» για το απίθανο ποσό των 95 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα κάνει τον Γάλλο και τον ακριβότερο αμυντικό ever!

Την ίδια στιγμή οι «μπλε» είναι πρόθυμοι να δώσουν ακόμα 80 εκατομμύρια για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ενώ ο Τούχελ φέρεται να έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ.

Κανείς δεν ξέρει ποιοι θα είναι στα «μπλε» στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως τα 300 εκατομμύρια θα έχουν δοθεί από τον Τοντ Μπόλι ο οποίος δείχνει να επιθυμεί να συνεχίσει το… έργο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ