Άστον Βίλα – Έβερτον 2-1: Ο Τζέραρντ έκανε σεφτέ κόντρα στον Λάμπαρντ

Άστον Βίλα – Έβερτον 2-1: Ο Τζέραρντ έκανε σεφτέ κόντρα στον Λάμπαρντ

Η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, με το 2-1 κόντρα στην Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ που δεν έχει ακόμη βαθμό.

Πρώτη νίκη για την Άστον Βίλα στη φετινή Premier League! H ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ήταν ανώτερη από την Έβερτον και επικράτησε με 2-1 κάνοντας σεφτέ στο πρωτάθλημα. Χωρίς βαθμό ακόμη η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ που πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημά της μετά από 13 χρόνια.

Η Έβερτον ήταν αυτή που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ του Γκόρντον στο 24′ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τελικά η Βίλα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ όταν στο 31′ Ινγκς με ωραία προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός και Ζουλιέν Φουρνιέ: Οι επαφές στην Ελλάδα, το deal, το σκάουτινγκ, ο… Σεπτέμβρης και ο γιος!

Το ματς ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο 86′ ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους όταν Μπουενδιά άλλαξε όμορφα με τον Γουότκινς και σε άδεια εστία έκανε το 2-0.

Με τη σέντρα ωστόσο, η Έβερτον μπήκε ξανά στο ματς. Ο Ονάνα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ντιν στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1. Ονάνα και Γκόρντον είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 2-2 στις καθυστερήσεις, με τον Μαρτίνες να σώζει την ομάδα του και την Βίλα να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη.

Αστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντιν, Μινγκς, Ντιέγκο Κάρλος (90+3’ Κονσά), Κας (90+3’ Γιανγκ), ΜακΓκίν, Καμαρά, Ράμσεϊ (90+3’ Τσέιμπερς), Κοουτίνιο (60’ Μπουενδιά), Γουότκινς, Ινγκς (77’ Μπέιλι)

Έβερτον: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι Χολγκέιτ, Κόαντι (81’ Άλι), Πάτερσον, Μικολένκο, Ντουκουρέ (34’ Ντέιβις), Ιβόμπι, Γκρέι (81’ Ονάνα), Γκόρντον, ΜακΝίλ (64’ Ροντόν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ