Τούχελ: «Είναι απολύτως γελοία τα όσα έγιναν»

Τούχελ: «Είναι απολύτως γελοία τα όσα έγιναν»

Γελοία χαρακτήρισε τα όσα έγιναν στο σημερινό ντέρμπι ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ.

Μετά το ρεσιτάλ καβγάδων που έδωσαν Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε κατά την διάρκεια του Λονδρέζικου ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ , που έληξε ισόπαλο με 2-2, ο Γερμανός προπονητής των «Μπλε» ήθελε να χαμηλώσει τους τόνους.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς δήλωσε πως οι δύο τους πολεμάνε για τις ομάδες τους και πως δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα. Αισθάνομαι ότι ήταν μια καθαρή μονομαχία μεταξύ μας. Δεν προσέβαλε κανείς τον άλλον, δεν χτύπησε κανείς τον άλλον, παλεύουμε και οι δύο για τις ομάδες μας».

«Πίστευα ότι όταν δίνεις χειραψία κοιτάς τον άλλον στα μάτια. Είχε διαφορετική άποψη. Δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό που έγινε, αλλά πολλά πράγματα δεν χρειάζονταν γενικά σε αυτό το ματς».

«Και τα δύο γκολ της Τότεναμ δεν έπρεπε να μετρήσουν. Μόνο μία ομάδα άξιζε τη νίκη κι αυτή ήμασταν εμείς. Δεν ξέρω πόσα τακτικά φάουλ έκαναν σήμερα οι Χόιμπιεργκ-Μπεντανκούρ. Από πότε επιτρέπεται να τραβάμε μαλλιά σε ένα ποδοσφαιρικό ματς; Τσέκαραν τη φάση και δεν έγινε τίποτα, απολύτως γελοίο».

Aπό την άλλη πλευρά ο Αντόνιο Κόντε είπε:

«Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ εμένα και του Τούχελ, αυτό είναι δικό μας θέμα και κανενός άλλου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ