Νέα ένταση ανάμεσα σε Κόντε και Τούχελ μετά το τέλος του ματς (vid)

Νέα ένταση ανάμεσα σε Κόντε και Τούχελ μετά το τέλος του ματς (vid)

Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε είχαν και νέο επεισόδιο μετά το τέλος του χορταστικού ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει κίνηση να δώσει το χέρι του και τον Γερμανό να τον σπρώχνει.

Τσέλσι και Τότεναμ προσέφεραν μια εξαιρετική ματσαρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Όπως είναι λογικό όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι του Λονδίνου η ένταση θα βρίσκεται στα ύψη, με το αποψινό ματς να μην αποτελεί εξαίρεση. Αυτή την φορά ωστόσο πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές, αλλά οι δύο τεχνικοί Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε.

Πιο συγκεκριμένα τα αίματα άναψαν μετά το 1-1 του Χόιμπεργκ στο 68′, όταν ο Ιταλός τεχνικός πανηγύρισε προκλητικά μπροστά από τον Τούχελ με τον ίδιο να του ζητά τον λόγο και τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν.

Ωστόσο είχαμε και part2 μιας και μετά το τελικό σφύριγμα, ο Κόντε έδωσε το χέρι του στον τεχνικό των μπλε ο οποίος φάνηκε να το κρατά επίμονα και τους δύο να έρχονται πολύ κοντά στο να πιαστούν στα χέρια.

Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 2-0: Βαυαρική κυριαρχία

Δείτε το βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ