Κριστιάνο, ώρα… μηδέν (pics)

Κριστιάνο, ώρα… μηδέν (pics)

Θα μείνει ή θα φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουνάιτεντ αναρωτιέται ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ο Πορτογάλος σταρ συνεχίζει να διχάζει την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ...

Είναι το σίριαλ του καλοκαιριού. Καθημερινά και ένα νέο επεισόδιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζουν να μονοπωλούν την επικαιρότητα, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται στα… μαχαίρια.

Το ξεκίνημα των «κόκκινων διαβόλων» στην εφετινή Premier League είναι εφιαλτικό, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον, ήρθε και «κούμπωσε» η συντριβή από την Μπρέντφορντ στο Gtech Community Stadium. Η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ ήταν κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική, με τις «Μέλισσες» να κάνουν ότι θέλουν την ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ. Η τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα λέει πολλά για τη Μάντσεστερ, που καλείται να βρει λύση στον… γρίφο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Ο Πορτογάλος σταρ εμφανίζεται αδιάφορος στις αναμετρήσεις της ομάδας, με την υπομονή των «κόκκινων διαβόλων» να εξαντλείται. Παίκτες και μέλη του σταφ έχουν κουραστεί με τα καμώματα και τις αντιδράσεις του Ρονάλντο και επιθυμούν σύντομα να μπει ένα τέλος σε αυτήν την πολυτάραχη σχέση. Κάπως έτσι, εμφανίστηκαν και τα πρώτα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για… διαζύγιο. Η διοίκηση βλέπει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και το μήνυμα στον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξεκάθαρο: «Αλλαξε συμπεριφορά, αλλιώς σου τερματίζουμε το συμβόλαιο».

Βέβαια, αυτό είναι που ψάχνει και ο Ρονάλντο. Τη λύση του συμβολαίου του με τη Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο έχει πατήσει τα 37 χρόνια και ξέρει πως φτάνει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση της καριέρας του. Ο Πορτογάλος θέλει να πρωταγωνιστεί στο Champions League, με τους «κόκκινους διαβόλους», όμως, να μην μπορούν να του προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Η παρουσία στο Europa League «ξινίζει» τον Ρονάλντο που αναζητά εδώ και καιρό τον τρόπο διαφυγής από την κόκκινη μεριά του Μάντσεστερ.

Πολλές οι… πόρτες που έχει χτυπήσει, πολλά και τα «άκυρα» που έχει εισπράξει. Τελευταία παραδείγματα; Η Ίντερ και η Μίλαν. Ο Ζόρζε Μέντες προσέγγισε τις δυο ομάδες του Μιλάνου, που δεν ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά του. Άλλες δυο… χυλόπιτες προστέθηκαν στη μακρά λίστα του Κριστιάνο Ρονάλντο την εφετινή σεζόν.

Μάλιστα και ο Τσόλο Σιμεόνε ρωτήθηκε ξανά για το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου στη Μαδρίτη, αλλά για λογαριασμό της Ατλέτικο. Η στάση του Αργεντινού τεχνικού, πιθανότατα θα «πονέσει» τον Κριστιάνο, καθώς δε θέλησε να απαντήσει, αδιαφορώντας πλήρως για το θέμα.

Ο Κριστιάνο είναι δυστυχισμένος στη Γιουνάιτεντ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εχει χάσει κάθε επαφή με την ομάδα και τους οπαδούς. Δε θέλησε να χαιρετήσει ούτε τους «γενναίους» που έκαναν το ταξίδι μέχρι και το Λονδίνο, παρακολουθώντας από κοντά τη συντριβή από την Μπρέντφορντ.

Ο Πορτογάλος σταρ θέλει να κουνήσει μαντήλι, το κλίμα δεν τον «σηκώνει» και δεν αποκλείεται, το εισιτήριο… εξόδου από το Μάντσεστερ να του το εξασφαλίσει ο Άντονι.

Μετά τον Άγιαξ, ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον 22χρονο επιθετικό υπό τη σκέπη της Γιουνάιτεντ. Ενδεχόμενη άφιξη του νεαρού άσου, είναι πιθανό να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα του Ρονάλντο. «Δεν έχω ιδέα, θα πρέπει να το συζητήσει με τους ατζέντηδές μου. Θα δούμε, αυτή τη στιγμή νιώθω καλά εδώ», δήλωσε ο Άντονι, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. 12 γκολ και 10 ασίστ είχε την περσινή σεζόν ο Βραζιλιάνος παίκτης του Άγιαξ, με τον κόουτς της Γιουνάιτεντ να του κλείνει το μάτι.

Τα πάντα κρέμονται από μια… κλωστή στη Γιουνάιτεντ. Ο Ερικ Τεν Χαγκ προσπαθεί να φτιάξει μια νέα ομάδα, από το μηδέν και από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο το τραβάει στα άκρα με τη συμπεριφορά του. Λίγες μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αγωνιά για το ποια θα είναι η κατάληξη στο σίριαλ του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ