Ανταλλαγή έκπληξη ετοιμάζεται στην Premier League

Ανταλλαγή έκπληξη ετοιμάζεται στην Premier League

Η Premier League είναι το πρωτάθλημα των εκπλήξεων και δεν θα μπορούσε να μην ισχύει αυτό και στην περίπτωση των... μεταγραφών

Η Premier League συνεχίζει να συναρπάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων προσφέροντας αμέτρητες συγκινήσεις στους εκατομμύρια φιλάθλους της ανά τον κόσμο.

Πέρα από το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα που προσφέρει κινεί το ενδιαφέρον και στο θέμα των μεταγραφών, με την «Dailymail» να φέρνει στη δημοσιότητα μια πιθανή ανταλλαγή η οποία είναι ικανή να ταράξει τα νερά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Στη λίστα για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Κριστιάν Κουαμέ της Φιορεντίνα

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως εξετάζεται μια ανταλλαγή μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστές τους Πούλισικ και Μαγκουάιρ.

Οι «Μπλε» στην αρχή ήταν αρνητικοί στον δανεισμό του Πούλισικ στους «κόκκινους διαβόλους», όμως πλέον φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της ανταλλαγής με τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ κακό ξεκίνημα με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League και ψάχνει τρόπους να διορθώσει την εικόνα της όσο ακόμα προλαβαίνει, για αυτό παραμένει ανοιχτή στο μεταγραφικό παζάρι εξετάζοντας περιπτώσεις, με αυτή του 23χρονου Αμερικανού να είναι μια από αυτές.

Η Τσέλσι εξακολουθεί να ψάχνει ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ της αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Άγγλου στόπερ, ωστόσο ο Γουέσλι Φοφανά της Λέστερ αποτελεί την προτεραιότητα της

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ