Στη λίστα για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Κριστιάν Κουαμέ της Φιορεντίνα

Στη λίστα για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Κριστιάν Κουαμέ της Φιορεντίνα

Ταυτόχρονα με την υπόθεση Χουάνγκ, ο Ολυμπιακός κινείται και σε άλλα μέτωπα. Ενα από αυτά αφορά στον 24χρονο Κουαμέ των «Βιόλα», που αρέσει στον Κορμπεράν.

Ενίσχυση με νέες περιπτώσεις «Χουάνγκ». Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Να αποκτηθούν παίκτες έτοιμοι, υψηλού επιπέδου, που θα μπουν, θα παίξουν αμέσως, θα «δείξουν» και θα κάνουν τη διαφορά. Πρώτιστο μέλημα των Ερυθρόλευκων, η ενίσχυση στην επιθετική και μεσοεπιθετική γραμμή. Θέσεις στις οποίες κυνηγάει ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει την έγκριση και του προπονητή και του τμήματος σκάουτινγκ. Παίκτες από υψηλά ράφια, όπως η περίπτωση του Ουί-Τζο Χουάνγκ, για τον οποίο γίνονται ενέργειες και από τον συνεπώνυμό του νυν παίκτη του Ολυμπιακού. Αλλά και περιπτώσεις όπως ο Κριστιάν Κουαμέ.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι παλεύει ταυτόχρονα περιπτώσεις που έχει ψηλά στη λίστα του, ώστε να είναι έτοιμος να προχωρήσει τις υποθέσεις, ανάλογα με το ποια προχωράει, και να μην κολλάει. Οι πληροφορίες από την Ιταλία, λοιπόν, αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι πήραν πληροφορίες για τον 24χρονο παίκτη της Φιορεντίνα, Κριστιάν Κουαμέ, ο οποίος είναι περίπτωση εξίσου δύσκολη με τον Χουάνγκ, ου μην και δυσκολότερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σκέφτεται για Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ινμπόμ Χουάνγκ

Ο 24χρονος επιθετικός των «Βιόλα», με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, φαίνεται ότι αρέσει στους Ερυθρόλευκους. Και φαίνεται ότι υπάρχει αναζήτηση ως προς το κατά πόσο μπορεί να αποκτηθεί και πώς. Καθώς, ναι μεν, η Φιορεντίνα είχε τοποθετήσει το όνομά του στην transfer list της, ωστόσο, ο Κουαμέ έχει αγωνιστεί και στα δύο επίσημα παιχνίδια της έως τώρα. Επαιξε 78′ στη νίκη (3-2) της πρεμιέρα της Serie A με αντίπαλο την Κρεμονέζε, όπου έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ, αλλά και (για μόλις 5 λεπτά) στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa Conference League, κόντρα στην Τβέντε (2-1).

Και στις δύο αναμετρήσεις αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού και δεξιού εξτρέμ, αντίστοιχα. Θέσεις που μπορεί να τις εξυπηρετήσει, αλλά οι οποίες δεν είναι η «καλές» του. Καθώς ο ύψους 1.85 μ. Κουαμέ, επιθυμεί περισσότερο να αγωνίζεται σέντερ φορ. Θέση για την οποία τον τσεκάρει και ο Ολυμπιακός. Θέση στην οποία αναδείχθηκε από την Τζένοα, στην οποία πλήρωσε 11.000.000 € το 2020 η Φιορεντίνα. Αλλά και θέση στην οποία έκανε εκπληκτικά πράγματα πέρυσι με τη φανέλα της Αντερλεχτ.

Ο Κουαμέ έκανε θραύση αγωνιζόμενος ως δανεικός στην ομάδα του Βελγίου, καθώς στα 36 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις, είχε συνολικά 13 γκολ και 10 ασίστ, όντας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του. Η Αντερλεχτ προσπάθησε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και φέτος, αλλά δεν τα κατάφερε. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη Σπέτσια, όπως και άλλες ομάδες της Serie A. Με τη Φιορεντίνα, ωστόσο, να μην έχει αποφασίσει ακόμη.

Επαναλαμβάνουμε. Τόσο ο Χουάνγκ, όσο και ο Κουαμέ, αλλά και κάποιες ακόμη περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός, δεν είναι απλές. Δεν είναι εύκολες. Αλλά εάν γίνουν, τότε μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Και για αυτό οι Ερυθρόλευκοι χτυπούν ψηλά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ