Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει τέλος στα σενάρια πώλησης του Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει τέλος στα σενάρια πώλησης του Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να δώσει ένα τέλος στα σενάρια πώλησης του Μαγκουάιρ μετά και τις τελευταίες φήμες περί ανταλλαγής

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή αυτό το καλοκαίρι, καθώς συνεχώς πρέπει να ασχολείται με όσα συμβαίνουν συνεχώς στον σύλλογο.

Από τη μία το σήριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο που διαρκεί για κάτι παραπάνω από έναν μήνα, από την άλλη η κακή αγωνιστική εικόνα και οι δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τη μέση… ο  Χάρι Μαγκουάιρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι η… επιτομή του «σύγχρονου» φορ (pics, vids)

Το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα στον Αγγλικό τύπο θέλουν τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» να βρίσκεται εν μέσω ανταλλαγής με τον Κρίστιαν Πούλισικ της Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν συζητήσεις για αυτό το ενδεχόμενο.

Η πραγματικότητα όμως θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεκαθαρίζει πως ο Άγγλος σέντερ μπακ δεν είναι προς πώληση, κάτι το οποίο αποκάλυψε το «Sky Sports»

Έτσι όλα δείχνουν πως παρά τις άσχημες εμφανίσεις του Μαγκουάιρ το τελευταίο διάστημα και την έντονη κριτική που δέχεται ο σύλλογος δεν είναι πρόθυμος να αποχωριστεί την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ