Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ για Βλαχοδήμο! (Pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άγιαξ για Βλαχοδήμο! (Pic)

Ο Βλαχοδήμος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα προσελκύοντας το ενδιαφέρον δύο ποδοσφαιρικών «γιγάντων».

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνεχίζει να πραγματοποιεί ονειρικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο της στους ομίλους του Champions League για ακόμα μια χρονιά και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άγιαξ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 28χρονου κίπερ ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Ονάνα με την αποχώρηση του για την Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Η κατάσταση των Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ, Γκάρι, Σωκράτη, Χουάνγκ – Πότε επιστρέφουν

Όμως ο «Αίαντας» δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί στενά τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναικού, με τον Ρομάνο να εμπλέκει στην συζήτηση και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι ένα από τα τέσσερα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων» για την ενίσχυση των γκολ ποστ.

Η περίπτωση του δεν θα είναι εύκολη για κανέναν από τους δύο διεκδικητές καθώς η Μπενφίκα υπολογίζει κανονικά στον Βλαχοδήμο ο οποίος είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Ρόγκερ Σμιντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ