Η κατάσταση των Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ, Γκάρι, Σωκράτη, Χουάνγκ – Πότε επιστρέφουν

Η κατάσταση των Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ, Γκάρι, Σωκράτη, Χουάνγκ – Πότε επιστρέφουν

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε απανωτούς τραυματισμούς, αλλά πλέον ο Κάρλος Κορμπεράν περιμένει επιστροφές. Από τον Χουάνγκ ως τον Βρσάλικο. Ολες οι λεπτομέρειες...

Οι τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν πολύ δύσκολες για τον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Κορμπεράν, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Ερυθρόλευκων βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα απίστευτο κύμα μυϊκών τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπολογίζει ποδοσφαιριστές που προόριζε για βασικούς ή να χάνει παίκτες είτε μία ημέρα πριν είτε ακόμη και μέσα στους αγώνες (Χουάνγκ, Μπα κλπ).

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες υποστήριξε δημόσια ότι ο ίδιος και το επιτελείο του μελετούν το φαινόμενο, αλλά και τους λόγους που υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί και παράλληλα αποφάσισε να πάρει μέτρα για να αποφευχθούν κι άλλα προβλήματα. Αλλαξε τις προπονήσεις, γίνεται ειδική διαχείριση στους πιο επιβαρυμένους ποδοσφαιριστές, υπάρχει συνεχής έλεγχος και όλοι στο Ρέντη ευελπιστούν ότι τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματίες, τώρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι καλά. Το ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν ευεργετικό, ο προσαγωγός του είναι σε καλύτερη κατάσταση και για αυτόν τον λόγο λογικά σήμερα θα είναι στο αρχικό σχήμα την πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παίρνοντας επί της ουσίας τη θέση του Χουάνγκ, που έμεινε εκτός αποστολής.

* Καλά είναι και ο Ινμπομ Χουάνγκ, ο οποίος μάλιστα, πέρα από θεραπεία, έκανε και κανονική προπόνηση. Η ενόχληση που ένιωσε ο Κορεάτης στον προσαγωγό του προήλθε από την υπερέκταση της στιγμής, αλλά και από κόπωση. Και όλα δείχνουν ότι στο επαναληπτικό με τον Απόλλωνα θα είναι διαθέσιμος. Με το τεχνικό επιτελείο και το ιατρικό τιμ να αποφασίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί να αγωνιστεί σήμερα.

* Από εκεί και πέρα, ο Μαντί Καμαρά είναι πλέον καλά και προπονείται, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα για του Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Μαυριτανός επιθετικός είχε υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο στις 27/07, πριν τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά πλέον είναι καλά, κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα και πιθανότατα θα μπει με την ομάδα αυτή την  εβδομάδα. Κάτι που ισχύει και για τον Γκάρι, ο οποίος ταλαιπωρείται όλο το καλοκαίρι με πρόβλημα στη γάμπα. Αλλά πλέον δείχνει να είναι καλά.

* Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάθε θλάση στον τετρακέφαλο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς το σημείο είναι «ύπουλο». Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος στόπερ θα είναι καλά σε περίπου μία εβδομάδα και μετά από αυτό το διάστημα θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Κάρλος Κορμπεράν.

* Το ίδιο ισχύει και για τον Σίμε Βρσάλικο. Και ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είχε υποστεί θλάση πριν το πρώτο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων, για να μπορέσει να επανέλθει. Ο 30χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος αντιμετώπισε και μια μικρή ενόχληση στη γάμπα, ξέρει καλά το κορμί του, υποστηρίζει ότι αν και έχει να αγωνιστεί αρκετές ημέρες είναι καλά σε φυσική κατάσταση και υπολογίζεται ότι μετά το πέρας μίας εβδομάδας θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ