Λίβερπουλ σε κρίση – Το χειρότερο ξεκίνημα της 10ετίας! (pic)

Λίβερπουλ σε κρίση – Το χειρότερο ξεκίνημα της 10ετίας! (pic)

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και... σφράγισε το χειρότερο ξεκίνημα της στην Premier League από τη σεζόν 2012-13!

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με το «τρίποντο». Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεάτρου των ονείρων» και είδε την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να κυριαρχεί, δίνοντας της έτσι το… φιλί της ζωής!

Διαβάστε επίσης: Η «άφιξη» του Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο Παναγιώτης Ρέτσος και η ερώτηση για τον «ζογκλέρ» Ανταμ Ουνάς

Μία ήττα η οποία «σφράγισε» και το χειρότερο ξεκίνημα των reds στην Premier League από τη σεζόν 2012-13! Τελευταία φορά που η Λίβερπουλ είχε κάνει χειρότερο ξεκίνημα από ότι το φετινό, ήταν το 2012, όταν είχε μείνει με έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς είχε ολοκληρώσει τις πέντε πρώτες αγωνιστικές με δύο βαθμούς.

Μάλιστα, ήδη η Λίβερπουλ έχει χάσει επτά βαθμούς σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, οι οποίοι είναι και περισσότεροι από όσους είχε χάσει την περασμένη σεζόν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ