Επικός Ρονάλντο: Χαιρέτησε κανονικά τους Κιν και Νέβιλ και άφησε στο… περίμενε τον Κάραγκερ (vid)

Επικός Ρονάλντο: Χαιρέτησε κανονικά τους Κιν και Νέβιλ και άφησε στο… περίμενε τον Κάραγκερ (vid)

Ο Τζέιμι Κάραγκερ περίμενε τη χειραψία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο Πορτογάλος τον αγνόησε επιδεικτικά, χαιρετώντας μάλιστα ακριβώς δίπλα τους Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην ξεκίνησε βασικός στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν έχασε το χαμόγελο του, όπως φάνηκε τουλάχιστον στις κάμερες.

Μάλιστα, λίγο πριν από τη σέντρα, την ώρα που έκανε ζέσταμα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπευσε να χαιρετήσει τους δύο παλιούς του συμπαίκτες στη Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν οι οποίοι ήταν στον «αέρα» του Sky Sports.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ σε κρίση – Το χειρότερο ξεκίνημα της 10ετίας! (pic)

Μαζί ήταν φυσικά και ο Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος περίμενε τη δική του σειρά για να χαιρετήσει τον CR7. Ο Άγγλος «θρύλος» της Λίβερπουλ ωστόσο έμεινε στο… περίμενε, καθώς ο Ρονάλντο τον αγνόησε επιδεικτικά.

Το βίντεο έγινε viral στα αγγλικά social media, ωστόσο η ενέργεια του Ρονάλντο δεν προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, καθώς ο Κάραγκερ έγινε ασκήσει πολλές φορές δημόσια κριτική στον Πορτογάλο σταρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ