Τα… καψόνια του Τεν Χαγκ έπιασαν τόπο: 18 περισσότερα χιλιόμετρα στο ντέρμπι από ότι κόντρα στην Μπρέντφορντ! (pic)

Τα… καψόνια του Τεν Χαγκ έπιασαν τόπο: 18 περισσότερα χιλιόμετρα στο ντέρμπι από ότι κόντρα στην Μπρέντφορντ! (pic)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε προχωρήσει σε... καψόνια μετά την «τεσσάρα» από την Μπρέντφορντ και τελικά του βγήκαν σε καλό.

Μετά από πολύ καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θύμισε πραγματική ομάδα. Και το έκανε στο μεγαλύτερο ντέρμπι της σεζόν, σε αυτό απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Με μια πολύ μεγάλη εμφάνιση, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με 2-1 και έδειξαν πως έχουν σφυγμό, μετά τις δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την UEFA: Ετοιμάζει κυρώσεις για το FFP κατά Μπαρτσελόνα, Παρί και… όχι μόνο!

Δεν ήταν ωστόσο η νίκη, αλλά η εικόνα της Γιουνάιτεντ, που αφήνει ελπίδες για κάτι καλό. Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια. Πάθος, ένταση και διάθεση να βάλουν τα πόδια τους στη… φωτιά.

Όλα αυτά ωστόσο μπορεί και να μην είχαν βγει στο χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» αν ο Τεν Χαγκ δεν είχε κάνει τα… καψόνια του μετά την τεσσάρα από την Μπρέντφορντ.

Ο Ολλανδός είχε υποχρεώσει τους ποδοσφαιριστές του την επομένη, να καλύψουν τη διαφορά των 13,8 χιλιομέτρων που είχαν τρέξει οι παίκτες της Μπρέντφορντ σε εκείνο το ματς. Και τελικά του βγήκε.

Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ έτρεξαν συνολικά, 18 περισσότερα χιλιόμετρα (113 – 95) από αυτά που έκαναν απέναντι στη λονδρέζικη ομάδα!

Παράλληλα, οι παίκτες του Τεν Χαγκ είχαν στον αγώνα τρία περισσότερα χιλιόμετρα από αυτούς του Κλοπ, καθώς και 51 περισσότερα σπριντ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ