Ανακοίνωσε τον Έμερσον η Γουέστ Χαμ (vid)

Ανακοίνωσε τον Έμερσον η Γουέστ Χαμ (vid)

Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Έμερσον Παλμιέρι που υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τα «σφυριά».

Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Έμερσον Παλμιέρι από την Τσέλσι, με τον Ιταλό διεθνή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ η Γουέστ Χαμ κατέβαλε το ποσό των 13 εκατομμυρίων λιρών (15,36 εκατομμυρίων δολαρίων) για τον Έμερσον, ο οποίος υπήρξε μέλος της Εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε πέρυσι το EURO.

Ο 28χρονος, ο οποίος «μετακόμισε» στην Τσέλσι από την Ρόμα το 2018, δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί ως βασικός στο Stamford Bridge και πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη γαλλική Λιόν. Είχε 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τσέλσι.

«Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για μένα, η Γουέστ Χαμ είναι μια μεγάλη ομάδα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι έτοιμος», είπε ο Έμερσον στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Ο Έμερσον έγινε το έβδομο νέο απόκτημα της Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ