Άρσεναλ – Φούλαμ 2-1: Προελαύνουν οι «κανονιέρηδες» – Ανατροπή και 4Χ4

Άρσεναλ – Φούλαμ 2-1: Προελαύνουν οι «κανονιέρηδες» – Ανατροπή και 4Χ4

Η Άρσεναλ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να γυρίσει το ματς απέναντι στην αξιόμαχη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και να πάρει τη νίκη με 2-1. Μόνη πρώτη η ομάδα του Αρτέτα.

Η Άρσεναλ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στη Φούλαμ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ο Γκάμπριελ που πέτυχε το γκολ της ανατροπής, ενώ από δικό του λάθος είχαν προηγηθεί οι νεοφώτιστοι. Η Άρσεναλ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις της Premier League, στην 11η θέση με 5 βαθμούς η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Η Άρσεναλ μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 15′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, με τον Τζάκα ο οποίος ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια επιχείρησε να νικήσει τον Λένο, το σουτ του όμως έφυγε πάνω από την εστία του Γερμανού τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχουν την τεράστια ευκαιρία για να πετύχουν το γκολ.

Διαβάστε επίσης: Απίθανος Τσιμίκας: Μπήκε στο 69′ και έβγαλε δύο ασίστ κόντρα στην Μπόρνμουθ (vids)

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 34′ με τον Λένο να λεεί όχι στο πλασέ του Σάκα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Άρσεναλ εμφανώς πιο απειλητική αλλά χωρίς να υπάρχει σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή, καθώς στο 56′ ο Μίτροβιτς πίεσε τόσο όσο τον Γκάμπριελ, κι εκελινος έκανε δώρο την μπάλα στον Σέρβο επιθετικό που δεν λάθευσε απέναντι από τον Ράμσντεϊλ και έκανε το 0-1. Η απάντηση ωστόσο από πλευράς Άρσεναλ δεν άργησε να έρθει. Στο 64′ ο Μάρτιν Όντεγκααρντ σκόραρε, έστω και με τη βοήθεια της τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε στον Ανταραμπιγιόγιο, για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί κι έπειτα η Άρσεναλ είχε πάντα τον πρώτο λόγο, με τους παίκτες του Αρτέτα όμως να πέφτουν πάντα πάνω στον Λένο.

Ώσπου στο 86′ ο Γερμανός πρώην «κανονιέρης» δεν βγήκε αποφασιστικά σε κόρνερ η μπάλα από τις καραμπόλες έφτασε στον Γκάμπριελ, που την έστειλε στα δίχτυα και λύτρωσε την ομάδα του αλλά και τον εαυτό του για το προηγούμενο λάθος του. Οι παίκτες του Σίλβα διαμαρτυρήθηκαν, η φάση ωστόσο ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ κατοχυρώθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ