Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Κοντά στην κορυφή με Κέιν τα «σπιρούνια»

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Κοντά στην κορυφή με Κέιν τα «σπιρούνια»

Χάρη σε δύο γκολ του Κέιν η Τότεναμ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιχαγμ Φόρεστ και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στην Premier League έδωσε η Τότεναμ που χάρη σε δύο γκολ του Κέιν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο -2 από την Άρσεναλ η ομάδα του Κόντε με 10 βαθμούς, στους 4 βαθμούς έμεινε εκείνη του Κούπερ.

Μόλις στο 6′ η Τότεναμ άνοιξε το σκορ όταν ο Κουλουσέβσκι έδωσε στον Κέιν και εκείνος με ένα διαγώνιο σουτ άφησε όρθιο τον Χέντερσον για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και κάποιες καλές στιγμές με Σον και Κέιν, ενώ η Νότιγχαμ απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Ο’ Μπράιεν το οποίο απέκρουσε ο Γιορίς.

Διαβάστε επίσης: Τα… έχωσε στον Χάμιλτον ο Αλόνσο: «Τι ηλίθιος! Ξέρει να οδηγάει μόνο όταν είναι πρώτος» (vid)

Στο 56′ η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι, ο Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και ο Χέντερσον κράτησε όρθια την ομάδα του με σπουδαία επέμβαση. Μάλιστα χάλασε και το σερί του Άγγλου που είχε 21 σερί εύστοχα πέναλτι. Το 0-2 ήρθε τελικά στο 81′ με κεφαλιά του Κέιν από σέντρα του Ριτσάρλισον.

Νότιχαγμ Φόρεστ: Χέντερσον, Κουκ (75’ Φρόιλερ), ΜακΚένα, Τόφαλο, Γουοράλ, Ουίλιαμς, Ο’Μπράιεν (75’ Κουγιατέ), Γκιμπς Γουάιτ, Γέιτς (75’ Αβονίγι), Λίνγκαρντ (70’ Ντένις), Τζόνσον (90+1’ Σάριτζ)

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Σάντσες, Πέρισιτς (73’ Ριτσάρλισον), Έμερσον, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Μπετανκούρ (90’ Σπενς), Κουλουσέβσκι (83’ Μπισουμά), Σον (73’ Σεσενιόν), Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ