Κόντε: «Πιστεύω πως ο Κέιν θα ανανεώσει»

Κόντε: «Πιστεύω πως ο Κέιν θα ανανεώσει»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Χάρι Κέιν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με το σύλλογο του Λονδίνου.

Η Τότεναμ έχει αλλάξει πορεία από την ημέρα που την ανέλαβε ο Αντόνιο Κόντε και αυτό φάνηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση και τη συμμετοχή στο Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός έχει βάλει τη σφραγίδα του και η παρουσία του αλλάζει τα δεδομένα και για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος θέλει, πλέον, να μείνει στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Άγγλος σταρ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πλέον φαίνεται να έχει πειστεί πως η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Premier League τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Οδεύει προς Φούλαμ ο Γουίλιαν

Μάλιστα δεν αποκλείεται να συμφωνήσει και στην επέκταση του συμβολαίου του, καθώς η διοίκηση των «σπιρουνιών» τού κατέθεσε νέα πρόταση με γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του. Το τρέχον συμβόλαιο του Κέιν λήγει το 2024 και η ομάδα του Λονδίνου θέλει να το επεκτείνει για δύο επιπλέον χρόνια, με τον Κόντε να δηλώνει σχετικά:

«Όλοι θέλουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και εγώ το ίδιο. Ο Χάρι είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο και πιστεύω πως τελικά θα υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του».

Επιπλέον ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως χρειάζονται δύο ακόμη μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες από την περασμένη σεζόν, καθώς κάναμε σημαντικές μεταγραφές. Πιστεύω πως η ομάδα χρειάζεται δύο ακόμη προσθήκες για να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ