Πανικός στο Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Μπουκάλια στον αέρα και… γαλλικά από τον Νούνιες (vids)

Πανικός στο Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Μπουκάλια στον αέρα και… γαλλικά από τον Νούνιες (vids)

Σκηνές που δεν έχει συνηθίσει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης να βλέπει στην Premier League σημειώθηκαν στο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Νιούκαστλ.

Παρότι για 95+ λεπτά δεν έβρισε τον τρόπο, η Λίβερπουλ τα κατάφερε και με γκολ του Καρβάλιο στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ, επικρατώντας με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Μια αναμέτρηση που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ξεχώρισε λόγω της φοβερής έντασης. Τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών, όσο και εκτός, μεταξύ των πάγκων. Οι ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κερδίσουν λεπτά από το παιχνίδι, καθώς σε κάθε ευκαιρία έπεφταν στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Record: «Ο Μεϊτέ μπορεί να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό» (Vids)

Αυτό εκνέυρισε τους παίκτες του Κλοπ, οι οποίοι «τρελάθηκαν» στο γκολ του Καρβάλιο. Αμέσως μετά το γκολ του νεαρού επιθετικού, ακολούθησαν σκηνές που δεν έχει συνηθίσει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης να βλέπει στην Premier League.

Την ώρα που οι παίκτες που ήταν εντός του γηπέδου πανηγύριζαν, οι δύο πάγκοι είχαν ξεκινήσει «πόλεμο». Ο Ντάργουιν Νούνιες ευχήθηκε στους αντιπάλους του με μερικά «γαλλικά», ενώ από τον πάγκο της Νιούκαστλ εκτοξεύτηκαν μερικά μπουκάλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ