Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για Όμπλακ η Γιουνάιτεντ

Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για Όμπλακ η Γιουνάιτεντ

Ο Γιαν Ομπλακ αρέσει αρκετά στον Ερικ Τεν Χαγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται για τερματοφύλακα και ο Ερικ Ντε Χαγκ θέλει να πάρει στην Αγγλία τον Γιαν Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Ολλανδού κόουτς, ο οποίος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει τον Ιανουάριο για την απόκτηση του 60 εκατ. ευρώ, ενώ στα 90 εκατ. είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του από τους «ροχιμπλάνκος».

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα κάνει πράξη τη «δήλωση» του Ιουλίου

Ο 29χρονος Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας έφτασε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα, τον Ιούλιο του 2014 με 16 εκατ. ευρώ και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Ομπλακ δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2023 με τους Μαδριλένους και δεν αποκλείεται να πάει στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκτός από τις πολλές διακρίσεις του σε ατομικό επίπεδο, ο Όμπλακ έχει κατακτήσει στη διάρκεια της θητείας του στους «ροχιμπλάνκος» ένα πρωτάθλημα (2021), ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2014), ένα Europa League (2017-18) και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2018), ενώ ήταν μέλος της ομάδας της Ατλέτικο που έφτασε ως τον τελικό του Champions League τη σεζόν 2015-16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ