Μαγκουάιρ: «Δουλεύω σκληρά και δεν με απασχολούν αυτά που λένε»

Μαγκουάιρ: «Δουλεύω σκληρά και δεν με απασχολούν αυτά που λένε»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Χάρι Μαγκουάιρ, απαντώντας στις κριτικές που δέχεται το τελευταίο διάστημα λόγω της κακής του εικόνας.

Μετά την εμφάνισή του στον αγώνα της Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία για το Nations League, ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχθηκε για ακόμα μία φορά σκληρή κρητική. Τα σχόλια αφορούσαν τόσο την απόδοση του Άγγλου αμυντικού, όσο και το γεγονός ότι αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο, παρόλο που είχε να πάρει φανέλα βασικού εδώ και πολύ καιρό.

Όμως ο 29χρονος δεν άφησε αναπάντητα τα όσο λέγονται για εκείνον. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «talksport», ανέφερε ότι πριν το Euro 2020 ήταν οκτώ εβδομάδες εκτός λόγο τραυματισμού και κατάφερε να αγωνιστεί στη διοργάνωση χάνοντας μόλις έναν αγώνα. Ενώ πρόσθεσε πως είχε προστεθεί και στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις κρητικές.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές για Τούμπα ο Κώτσιρας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ: 

«Δεν ξέρω τι λέγεται για τη φόρμα μου, πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό.

Bγήκα από την ενδεκάδα μετά από τρία θετικά παιχνίδια με την Αγγλία το καλοκαίρι, και μια καλή προετοιμασία, ένιωσα πολύ καλά. Προφανώς, ο προπονητής αποφάσισε να με αφήσει εκτός για ένα παιχνίδι και η ομάδα από τότε κερδίζει.

Δουλεύω σκληρά στον αγωνιστικό χώρο για να βεβαιωθώ ότι είμαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν επικεντρώνομαι σε κανέναν άλλον και σε αυτά που λένε οι άνθρωποι, νομίζω ότι αν οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν μια ιστορία για μένα, είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα είναι μεγάλα νέα.

Γι’ αυτό το λόγο το κάνουν, τους αρέσουν τα clicks και άλλα πράγματα σχετικά με αυτό. Αλλά εγώ πήγα στο Euro μετά από έναν τραυματισμό οκτώ εβδομάδων. Δεν έπαιξε μόνο σε ένα παιχνίδι και μπήκα στην ομάδα του τουρνουά. Όσον αφορά την πιθανή «σκουριά» είμαι βέβαιος ότι δεν θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ