Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα εξετάζουν ανταλλαγή Φιρμίνο-Ντεπάι

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα εξετάζουν ανταλλαγή Φιρμίνο-Ντεπάι

Το ενδέχομενο να υπάρξει ανταλλαγή ανάμεσα στους Μέμφις Ντεπάι και Ρομπέρτο Φιρμίνο εξετάζουν Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.

Μετά από ένα ακόμη δυνατό καλοκαίρι, το μεταγραφικό παζάρι έκλεισε τις πόρτες του καθώς πλησίαζε η έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως οι σύλλογοι δεν εξακολουθούν να εργάζονται στο παρασκήνιο για να διευθετήσουν άλλες λεπτομέρειες για την επόμενη μεταγραφική περίοδο, η οποία θα ανοίξει από την 1η Ιανουαρίου.

Μεταξύ αυτών, η Λίβερπουλ, που βρίσκεται σε κακή κατάσταση από την αρχή της σεζόν, ψάχνει να ανανεώσει το ρόστερ της για να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών και διεκδίκησης στόχων, για μην τελειώσει τη φετινή περίοδο μακριά από τις κορυφαίες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Θα αποσυρθεί και ο Τζόκοβιτς; Τι απάντησε ο Σέρβος…

Ανάμεσα στους παίκτες που αφορούν μια πιθανή αποχώρηση από τους «Κόκκινους» είναι ο 30χρονος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός Ρομπέρτο Φιρμίνο, που μόλις ξεκίνησε την όγδοη σεζόν του στην ομάδα του «Άνφιλντ».

Με συμβόλαιο μέχρι το 2023, ο παίκτης ήθελε να μείνει στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι. «Αγαπώ αυτή την ομάδα, αυτή την πόλη, τους οπαδούς. Είμαι στο σπίτι μου εδώ και θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο», εξήγησε, παρά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους να τον φέρει στο Τορίνο.

Όμως, η καταλανική εφημερίδα Sport υποστηρίζει ότι ο Φιρμίνο, ο οποίος δεν είναι πλέον στα σχέδια του Γιούργκεν Κλοπ μετά τις αφίξεις των Ντίαζ, Ζότα και Νούνιες, άρα θα μπορούσε να μετακινηθεί αλλού για να παίξει περισσότερο.

Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, θα ήθελε να τον φέρει στο «Καμπ Νου» αυτόν τον χειμώνα, με αντάλλαγμα έναν «ανεπιθύμητο» στο αγωνιστικό πλάνο του Τσάβι. Δεν είναι μυστικό πως οι Καταλανοί εξακολουθούν να θέλουν να αποχωριστούν το συμβόλαιο του Μέμφις Ντεπάι, γι΄ αυτό και δεν είναι κατά μιας μετακίνησής του στη Λίβερπουλ.

Ενώ είχε ήδη βρεθεί ήδη με το ένα πόδι εκτός «Μπάρτσα» αυτό το καλοκαίρι, ο Ολλανδός διεθνής πρώην άσος της Λιόν παρέμεινε τελικά, αλλά μπορεί να μην συνεχίσει στην Καταλονία μετά τον χειμώνα. Η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ βρίσκονται σε επαφή και θα μπορούσαν να καταφέρουν να βρουν κοινό έδαφος για να πετύχουν αυτό την ανταλλαγή.

Στη Λίβερπουλ τονίζεται ότι το προφίλ του Ολλανδού, παρόμοιο με αυτό του Φιρμίνο, εκτιμάται από τον Κλοπ. Επίσης, ο Ντεπάι έχει τους ίδιους συμβατικούς όρους με τον Φιρμίνο, δηλαδή ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν, κάτι που είναι ευνοϊκό και για τους δύο συλλόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ