Συμφώνησε με τον Ντεπάι η Γιουβέντους (Pic)

Συμφώνησε με τον Ντεπάι η Γιουβέντους (Pic)

Η Γιουβέντους φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τον Ντεπάι και μένει να έρθει σε συμφωνία και με τη Μπαρτσελόνα για την μετακόμιση του παίκτη στο Τορίνο

Η Γιουβέντους προχωράει στην ενίσχυση της με στόχο να επιστρέψει μετά από ένα διάλειμμα δύο σεζόν στην κορυφή της Serie A εκεί που είχε δείξει τα τελευταία χρόνια ότι ανήκει.

Τελευταίος της στόχος είναι ο Μέμφις Ντεπάι για τον οποίο έχει κάνει δυνατό «παιχνίδι» και φαίνεται πως θα καταφέρει να βγει νικήτρια από αυτό, καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο τα έχει βρει με τον Ολλανδό και μένει η συμφωνία και με την Μπαρτσελόνα θέτοντας στον ίδιο να βρει τη λύση μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Ξέφυγε ο Μπαλτάκος – Απειλές, υπονοούμενα και νουθεσίες στους διαιτητές – Αγαλματάκι ακούνητο, αμίλητο ο Μπένετ

Ο Μορέτο αναφέρει επίσης ότι έχει κλείσει μέχρι και το συμβόλαιο του παίκτη στη «Γηραιά κυρία», αποκαλύπτοντας ότι οι συνολικές απολαβές θα φτάσουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια.

Πλέον μένει να υπάρξει συμφωνία και με τους καταλονούς με τη Γιουβέντους να θέλει τον Ντεπάι είτε ως ελεύθερο είτε πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσό.

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη Μπαρτσελόνα 36 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 13 γκολ και δύο ασίστ .

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ