3 μέρες προθεσμία: Ο Πασχαλάκης και οι άλλοι που περιμένουν ελεύθεροι- Ολόκληρη η Superleague λίστα

3 μέρες προθεσμία: Ο Πασχαλάκης και οι άλλοι που περιμένουν ελεύθεροι- Ολόκληρη η Superleague λίστα

Από την πιο «hot» περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μέχρι τον Έλντερ Μπαρμπόσα. 19 ποδοσφαιριστές της Superleague αναζητούν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη, και το to10.gr σας τους παρουσιάζει.

Λίγα 24ωρα απομένουν πια για να πέσει η αυλαία της έξτρα μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων ποδοσφαιριστών στην χώρα μας, με την λίστα των free agents να περιέχει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γράψει πολλά… χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα.

Ποδοσφαιριστές με αρκετή εμπειρία, ποιότητα αλλά και ισχυρή προσωπικότητα, κυκλοφορούν ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι, ψάχνοντας να βρουν το επόμενο… λιμάνι τους.

Διαβάστε επίσης: Ο «θρύλος» του Μαρσέλο ζει στη Μαδρίτη (vids)

Από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Έλνερ Μπαρμπόσα μέχρι τους Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Σωτήρη Νίνη, to10.gr σας παρουσιάζει τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας τους.

Τερματοφύλακες: 

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Μια αξιόπιστη λύση για κάθε ρόστερ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί ίσως το πιο «hot» όνομα αυτή της λίστας. Ο διεθνής γκολκίπερ έπειτα από μια πενταετία στον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Νέιτς Βίντμαρ: Αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον Ιωνικό αλλά τον είδαμε πού λίγο εν δράση, μόλις σε έναν αγώνα των play outs (το 1-0 του Περιστερίου επί του Ατρόμητου)

Στόπερ: 

Σαλβαδόρ Σάντσες: Ο Σαλβαδόρ Σάντσες έπαιξε πέρσι 29 ματς στη Super League με τον Ιωνικό και πρόπερσι 26 στο Βόλο, ενώ ευρύτερα ο Αργεντινός στόπερ μετρά την τελευταία διετία 60 εμφανίσεις (2 γκολ) σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Επιπλέον ελεύθερος παραμένει ο Βαχίντ Σελίμοβιτς (30 συμμετοχές με τον ΟΦΗ από το 2020), ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Ιωνικού, αλλά και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λαμία.

Μπακ: 

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Έπειτα από εμπειρία επτά χρόνων στην Superleague, ο 30χρονος μπακ παραμένει χωρίς ομάδα, έχοντας λύση πρόσφατα το συμβόλαιο του με την ομάδα του Ατρομήτου.

Στην αγορά των ελεύθερων ανήκει και ο Ντάνι Καστελιάνο, ο οποίος και αυτός με την σειρά του αγωνιζόταν στο Περιστέρι, αλλά και ο Νίκολα Γιακιμόφσκι ο οποίος έχει αγωνιστεί με την φανέλα τόσο της ΑΕΛ όσο και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Επίσης χωρίς ομάδα παραμένουν ο Λούμουρ που αγωνίζονταν στον Αρη, ο Ανχελ Μαρτίνεθ που έπαιζε στην Ελλάδα, αρχικά για τον Αστέρα Τρίπολης και από τον χειμώνα του 2021 στη Λαμία, αλλά και ο Δήμος Μπαξεβανίδης των 238 αγώνων στη μεγάλη κατηγορία, με τις φανέλες της Ξάνθης και της «Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Κεντρικοί χαφ: 

Σωτήρης Νίνης: Επέστρεψε στην χώρα μας το καλοκαίρι του 2020 για λογαριασμό του Βόλου, με τον οποίο κατέγραψε την τελευταία διετία 47 συμμετοχές, μέχρι την στιγμή που αποχώρησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Στην συνέχεια βρίσκουμε τον Αλέξανδρο Καρτάλη ο οποίος, αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα με την φανέλα του Ατρομήτου, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης χωρίς ομάδα παραμένει ο Λίλιαν Ντουάρτε ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Άρη, αλλά και ο Αλέξ Σοάρες ο οποίος είχε ένα πέρασμα από τον Βόλο.

Μεσοεπιθετικοί:

Έλντερ Μπαρμπόσα: Ο πολύπειρος Πορτογάλος ο οποίος αγωνίστηκε και με τα χρώματα της ΑΕΚ, παραμένει χωρίς ομάδα μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.

Free agent είναι και ο Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα των, Άρη, Ολυμπιακού, Απόλλων Σμύρνης Βόλου και Παναιτωλικού, ενώ επίσης χωρίς ποδοσφαιρική στέγη είναι και οι Γιάννης Γιαννιώτας και Ράιβ Φαν Λα Πάρα.

Χωρίς ομάδα είναι και οι Τζέρσον Καμπράλ και Βαγγέλης Πλατέλλας οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στον Ιωνικό την περασμένη σεζόν, αλλά και Μαρκ Σνάιντερ που ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό.

Σέντερ φορ:  

Kώστας Μήτρογλου:  Τελευταία του ομάδα ήταν ο Άρης με τον οποίο προλαβέ να αγωνιστεί μονάχα σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα στις 27 Ιουλίου του 2021.

Επίσης στην θέση του φορ υπάρχει και ο Ρούντι Ζεστέντ που ξεκίνησε στον Παναιτωλικό έπαιξε τρία ματς και στην συνέχεια μετακόμισε Έστεγκαλ του Ιράν, από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος.

Ενώ τέλος ελεύθερος παραμένει και ο Λουκ Καστάνιος ο οποίος αγωνιζόταν με την φανέλα του ΟΦΗ, μέχρι το Γενάρη του 2021, καταγράφοντας με τους Κρητικούς 21 συμμετοχές.

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ