Γκρίλις: «Είναι όμορφο να ακούω ωραία λόγια από τον Γκουαρντιόλα»

Γκρίλις: «Είναι όμορφο να ακούω ωραία λόγια από τον Γκουαρντιόλα»

Ο Τζακ Γκρίλις πέτυχε το πρώτο του γκολ της σεζόν κόντρα στη Γουλβς, με τον ίδιο στις δηλώσεις του να παραδέχεται πως είναι υπέροχο να τον αποθεώνει, ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το καλοκαίρι του 2021, η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Τζακ Γκρίλις στην ακριβότερη μεταγραφή στο «Νησί».

Ωστόχο μέχρι στιγμής ο Άγγλος άσος δεν έχει δικαιολογήσει το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του, μετρώντας μέχρι στιγμής μόλις έξι γκολ σε 38 συμμετοχές με τους «πολίτες».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9), ο Τζακ Γκρίλις σημείωσε το πρώτο του γκολ στην άνετη επικράτηση της Σίτι κόντρα στην Γουλβς, με τον ίδιο μετά το τέλος του ματς να προχωρά στην παραδοχή, πως είναι υπέροχο το να σε αποθεώνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η ομάδα απέρριψε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

«Απολαυσα το γκολ μου, είχα να σκοράρω αρκετό καιρό, από το ματς με την Γουέστ Χαμ στο φινάλε της περυσινής σεζόν. Είναι όμορφο να ακούω ωραία λόγια από τον Γκουαρδιόλα.

Είναι πολύ καλός μαζί μου και οφείλω να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω με την Γουλβς μετά από την εμφάνισή μου την περασμένη Τετάρτη με την Ντόρτμουντ, που δεν ήταν η καλύτερη», δήλωσε αρχικά ο Γκρίλις, για να προσθέσει με νόημα:

«Είναι σωστό που δέχομαι κριτική, θα έπρεπε να έχω πετύχει περισσότερα γκολ και να έχω δώσει περισσότερες ασίστ. Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να σκοράρω και να βγάζω ασίστ.

Πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα μιλάει για μένα λόγω των χρημάτων που δόθηκαν για την αγορά μου. Εάν κοιτάξετε πάντως κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, δεν έχω σκοράρει πολλά γκολ.

Είναι κάτι που θέλω να προσθέσω στο παιχνίδι μου και ευτυχώς με αυτή την ομάδα και μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς, μπορώ να το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ