Λουκ Σο: «Κάτω τα χέρια από τον Μαγκουάιρ»

Λουκ Σο: «Κάτω τα χέρια από τον Μαγκουάιρ»

Ο Λουκ Σο υπερασπίστηκε τον Χάρι Μακγουάιρ σε δηλώσεις του στη Daily Mirror, λέγοντας πως είναι μεγάλο μέρος της ομάδας της Αγγλίας.

Το τελευταίο διάστημα ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο τη καριέρας του. Οι διαδοχικές κακές εμφανίσεις τόσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και με την εθνική Αγγλίας, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο, οι οποίοι του ασκούν πολύ σκληρή κριτική.

Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα στο χθεσινό παιχνίδι με την εθνική Γερμανίας για το Nations League, όπου ο 29χρονος αμυντικός αποδοκιμάστηκε στο ζέσταμα από τους φίλου της εθνικής Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Πάει για σημαντική μεταγραφή η Γιουβέντους

Ωστόσο οι συμπαίκτες του στηρίζουν τον Μαγουάιρ και τον υπερασπίζονται με κάθε ευκαιρία. Ο Λουκ Σο, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στη Γιουνάιτεντ και στην εθνική Αγγλίας, μίλησε στη Daily Mirror και στήριξε το Μαγκουάιρ λέγοντας πως δεν έχει ασκηθεί ξανά τόση έντονη κριτική σε ποδοσφαιριστή. Τέλος, για να δείξει το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την εθνική, απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντάς του να θυμηθεί τα όσα είχε προσφέρει στο τελευταίο Euro.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Λουκ Σο:  

«Θα είμαι ειλικρινής, είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή τη στιγμή. Φυσικά ο Χάρι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με καταπληκτικό χαρακτήρα Έχει δεχθεί πολύ μεγάλη κριτική, πιθανώς την περισσότερη που έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν κρύβεται, είναι πάντα εκεί.

Υπάρχουν άνθρωποι που κρύβονται και δεν θέλουν να είναι στο επίκεντρο, αλλά εκείνος συνεχίζει να βγαίνει μπροστά και αυτό δείχνει τη δύναμη και τον χαρακτήρα που έχει γιατί, έλα, όλοι ξέρουν ότι είναι ένας απίστευτος παίκτης.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχει αυτοπεποίθηση, γιατί ενδεχομένως να νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, είναι δύσκολο γι’ αυτόν, αλλά εμείς ως παίκτες, το τιμ της ομάδας είμαστε όλοι πίσω του γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης και έχει την εμπιστοσύνη του Γκάρεθ, καθώς έπαιξε και στα δύο παιχνίδια.

Δείτε το Euro και το τι έχει κάνει, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι μεγάλο μέρος της ομάδας της Αγγλίας και πρέπει να το αποδεχθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ