Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Αλ-Χιλάλ : «Τα είχαμε βρει σε όλα με τον Ρονάλντο, αλλά… »

Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Αλ-Χιλάλ : «Τα είχαμε βρει σε όλα με τον Ρονάλντο, αλλά… »

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ αποκάλυψε πως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ήταν προ των πυλών ωστόσο ένα μεταγραφικό ban χάλασε την ολοκλήρωση του deal

Ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε εκφράσει την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Αλ-Χιλάλ καθώς ο Πορτογάλος είχε τάσεις φυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας του πρόσφερε «μυθικό» συμβόλαιο που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί οποιοσδήποτε. Σύμφωνα με την Daily Mail το συμβόλαιο του θα άγγιζε τα 235.000.000 ευρώ με μπόνους υπογραφής 28 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O «πονοκέφαλος» για τους τραυματίες, ο Μπακαμπού και οι τελικές αποφάσεις για μεταγραφή…

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αλ-Χιλάλ στο κανάλι του Youtube ‘’ Thamanya’’ υποστήριξε πως ο Ρονάλντο ήταν ικανοποιημένος με την προσφορά, η μεταγραφή ωστόσο χάλασε ενός ban που είχε η ομάδα και δεν της επέτρεπε να πάρει παίκτες και να τους δηλώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας:

«Ναι, διαπραγματευτήκαμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά ή η συμφωνία. Η Αλ-Χιλάλ είναι ικανή να φέρει μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά η απόφασης του CAS δεν της επέτρεπε να αποκτήσει παίκτες και να τους δηλώσει.

Δεν σταματήσαμε τις συνομιλίες με τους παίκτες παρά την απόφαση που υπήρχε για ban, αλλά καθυστερήσαμε να μπούμε στο τελευταίο στάδιο των μεταγραφών μέχρι να αρθεί το ban».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ