Μ. Γιουνάιτεντ: Ράσφορντ και Τεν Χαγκ κορυφαίοι του Σεπτεμβρίου στην Premier League

Μ. Γιουνάιτεντ: Ράσφορντ και Τεν Χαγκ κορυφαίοι του Σεπτεμβρίου στην Premier League

Τα βραβεία για τον καλύτερο παίκτη και τον καλύτερο προπονητή της Premier League κατέληξαν στους Μάρκους Ράσφορντ και Έρικ Τεν Χαγκ αντίστοιχα.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και συγκεκριμένα στον Μάρκους Ράσφορντ και τον Ερικ Τεν Χαγκ, κατέληξαν τα βραβεία για τον καλύτερο παίκτη και τον καλύτερο προπονητή της Premier League, για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία εξ αυτών να βάζει τέλος στο αήττητο σερί της πρωτοπόρου Αρσεναλ, την οποία νίκησαν με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε επίσης: Ημέρα ιστορίας: Η ΑΕΚ επέστρεψε σπίτι της (vids, pics)

Το παιχνίδι αυτό έγινε στις 4/9 (τρεις ημέρες νωρίτερα οι «μπέμπηδες» είχαν νικήσει 1-0 τη Λέστερ) και έκτοτε η Γιουνάιτεντ δεν ξαναέπαιξε στο πρωτάθλημα, λόγω των αναβολών που προκλήθηκαν από το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Ράσφορντ είχε συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του στα δύο προαναφερθέντα ματς, σκοράροντας δις κόντρα στους «κανονιέρηδες» και δίνοντας τις ασίστ για τα άλλα δύο τέρματα.

Ο διεθνής επιθετικός αναδεικνύεται παίκτης του μήνα για δεύτερη φορά στην καριέρα του (η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο του 2019), ένα βραβείο που δείχνει να επικυρώνει την «επιστροφή» του, μετά από μία χρονιά που βρέθηκε σχεδόν στα… αζήτητα.

Σε ό,τι αφορά τον Τεν Χαγκ, έγινε ο πρώτος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια που κερδίζει βραβείο (το προηγούμενο ήταν και πάλι τον Ιανουάριο του 2019, στον τότε τεχνικό της ομάδας Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ) και ο πρώτος Ολλανδός που τα καταφέρνει μετά τον Ιανουάριο του 2016 και τον Ρόλαντ Κούμαν (τότε προπονητή της Σαουθάμπτον).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ