Έβερτον: Πρόστιμο για την εισβολή οπαδών της στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Έβερτον: Πρόστιμο για την εισβολή οπαδών της στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Η Έβερτον τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300.000 λιρών για την εισβολή οπαδών της στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Πρόστιμο 300.000 λιρών επιβλήθηκε στην Έβερτον από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA), για τη συμπεριφορά των οπαδών της -εισέβαλαν δύο φορές στο γήπεδο- στη νίκη της (3-2) επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Γκούντισον Παρκ», κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν στην Premier League.

Οι οπαδοί της Έβερτον εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν στο 85ο λεπτό, και μετά το τελευταίο σφύριγμα, έχοντας η ομάδα του Λίβερπουλ εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Πως «βλέπει» ο Ελ Αραμπί το ενδιαφέρον των Αράβων

«Η Έβερτον παραδέχτηκε ότι απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι θεατές της -και όλα τα άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί της- συμπεριφέρθηκαν με τάξη και απέφυγαν τη χρήση απειλητικής και βίαιης συμπεριφοράς ενώ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε η FA σήμερα σε ανακοίνωσή της.

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν οπαδό όταν περπατούσε προς τα αποδυτήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα. Ο οπαδός φάνηκε να προκαλεί τον Βιεϊρά με χειρονομίες, και μετά ο Γάλλος τον έριξε κάτω, πριν επέμβουν άλλοι φίλαθλοι. Και τα δύο μέρη αρνήθηκαν να υποβάλουν επίσημη καταγγελία. Ο Βιεϊρά δεν τιμωρήθηκε από την FA για το περιστατικό.

Τον Ιούλιο, η FA, η Premier League και η Football League ανακοίνωσαν αυστηρότερες κυρώσεις για εισβολές στα γήπεδα και χρήση καπνογόνων και φωτοβολίδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ