Καταλήγει σε προπονητή η Γουλβς – Τι γίνεται με Μαρτίνς

Καταλήγει σε προπονητή η Γουλβς – Τι γίνεται με Μαρτίνς

Η Γουλβς αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Μπρούνο Λάζε. Όλα τα δεδομένα με Λοπετέγκι, Σβένσον και Μαρτίνς

Η Γουλβς βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μπρούνο Λάζε και ένα από τα ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα για τους «λύκους» είναι αυτό του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ψηλά στη λίστα της αγγλικής ομάδας, ενώ φέρεται να είχε και επαφές τις προηγούμενες μέρες με τη διοίκηση για να αναλάβει την ομάδα. Από εκεί και πέρα, όμως ακόμη δεν έχουν αποφασίσει οι ιθύνοντες της Γουλβς για το ποιός θα είναι ο «εκλεκτός» για την άκρη του πάγκου.

Ο λόγος είναι ότι στη Γουλβς φαίνεται να περιμένουν τον Χουλιέν Λοπετέγκι, που τα τελευταία χρόνια καθόταν στον πάγκο της Σεβίλλης. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το κάκιστο ξεκίνημα των Ανδαλουσιάνων στην La Liga είναι κοντά στην έξοδο, όμως η Γουλβς ήδη έχει κάνει την κίνηση της για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με την Marca, αλλά και ρεπορτάζ από την Αγγλία, η Γουλβς κατέληξε στην επιλογή του Λοπετέγκι καταθέτοντας ήδη πρόταση στον Ισπανό τεχνικό, που μοιάζει το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μπρούνο Λάζε στον πάγκο των «Λύκων».

Παρόλα αυτά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια οριστική συμφωνία. Στο Νησί γίνονται ακόμη αναφορές για τον Μαρτίνς, που όμως δεν είναι η πρώτη επιλογή λόγω Λοπετέγκι πλέον, ενώ εκτός από τον Πορτογάλο και τον Ισπανό, είναι στη λίστα της Γουλβς και ο Σβένσον της Μάιντζ.

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ