Γουλβς: Η μεγάλη μάχη των Πορτογάλων προπονητών – Η υποψηφιότητα του Μαρτίνς και το ατού με Σα και Ποντένσε

Γουλβς: Η μεγάλη μάχη των Πορτογάλων προπονητών – Η υποψηφιότητα του Μαρτίνς και το ατού με Σα και Ποντένσε

Η Γουλβς αναζητά τον διάδοχο του Μπρούνο Λάζε στην πορτογαλική αγορά και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στη λίστα των «λύκων». Δεν είναι όμως στην κορυφή.

Το κάκιστο ξεκίνημα της Γουλβς στην Premier League κόστισε στον Μπρούνο Λάζε, με τους «λύκους» να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή. Με τον Μέντες να κινεί τα νήματα στον σύλλογο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε πορτογαλική αποικία, η ομάδα των Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε ψάχνεται στην αγορά της Πορτογαλίας για τη λύση στον πάγκο της.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» αλλά και ρεπορτάζ από τη χώρα της Ιβηρικής, αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 37χρονος τεχνικός έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του με τα όσα πέτυχε στα «λιοντάρια», θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα της προπονητικής και στη Γουλβς τον βλέπουν ως τον ιδανικό για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη με Κορμπεράν: Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τη…

Υπάρχει ωστόσο ένα μεγάλο αγκάθι που δεν είναι άλλο από τη ρήτρα του η οποία φτάνει στις 20 εκατ. λίρες. Αν αποφασίσει να δώσει τα χρήματα η Γουλβς τότε ο Αμορίμ θα είναι ο επόμενος προπονητής της. Πέραν όμως του νεαρού τεχνικού, σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Πέδρο Μαρτίνς που παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο 52χρονος προπονητής που έφτιαξε το όνομά του στους Πειραιώτες και έχει όνειρο την Premier League θεωρείται μία καλή λύση ενώ έχει και το ατού των Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε με τους οποίους έχει συνεργαστεί στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά είναι αυτός που τους έβγαλε και πάλι στον αφρό.

Πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Γουλβς είναι και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο προπονητής της Πόρτο είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι του 2021, μετά την αποχώρηση του Νούνο από το Μολινό. Άλλα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι του Κάρλος Καρβαλιάλ, που έχει περάσει και από τον Αστέρα Τρίπολης το 2008, αλλά και των Ζουλιέν Λοπετέγκι και Αντρέ Βίλας-Μπόας. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και μένει να δούμε πού θα κάτσει τελικά η μπίλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ