Ο Μέντες… στέλνει τον Μαρτίνς στη Γουλβς

Ο Μέντες… στέλνει τον Μαρτίνς στη Γουλβς

Ο Πέδρο Μαρτίνς κερδίζει πόντους στη «μάχη» για τον επόμενο προπονητή της Γουλβς, έχοντας ως σύμμαχο και τον Ζόρζε Μέντες.

Κενή παραμένει η θέση του προπονητή στη Γουλβς μετά το διαζύγιο με τον Μπρούνο Λάζε. Οι «λύκοι» συνεχίζουν να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού, με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να παραμένει στην κορυφή της λίστας, αλλά να είναι πολύ δύσκολη περίπτωση λόγω του ότι έχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Στους βασικούς υποψήφιους παραμένει πάντα και ο Πέδρο Μαρτίνς που σύμφωνα με ΜΜΕ από την Αγγλία κερδίζει πόντους, έχοντας και ως σύμμαχο τον Ζόρζε Μέντες. Λόγω της συνεργασίας του στον Ολυμπιακό με τους Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε θεωρούν στο Νησί πως ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» έχει ισχυρούς δεσμούς με το γραφείο μάνατζερ του διάσημου ατζέντη.

Διαβάστε επίσης: «Κλείδωσε»: Πόσα θα πάρουν από την Euroleague οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic+vid)

Θυμίζουμε πως χθεσινά δημοσιεύματα από την Αγγλία ανέφεραν πως ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις μεταξύ του Μαρτίνς και της Γουλβς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Η «Telegraph» πάντως ισχυρίζεται ότι ο Χουλέν Λοπετέγκι που έφυγε από τη Σεβίλλη και ο Μπο Σβένσον της Mainz είναι πάνω από τον Μαρτίνς στη λίστα των ανθρώπων της Γουλβς.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μοιάζει η πιο εφικτή λύση αφού είναι ελεύθερος και μπορεί να αναλάβει άμεσα ενώ θεωρείται και πιο προσιτός οικονομικά. Όπως και να έχει, το θέμα του προπονητή στη Γουλβς δεν αναμένεται να τραβήξει για πολύ ακόμη και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ