Η Σίτι κάνει… πλάκα στην Premier League – Η εικόνα που το αποδεικνύει… (pic)

Η Σίτι κάνει… πλάκα στην Premier League – Η εικόνα που το αποδεικνύει… (pic)

Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει ό,τι θέλει, απέναντι σε όποιον θέλει στην Premier League...

Ακόμη μια άνετη νίκη και τρεις επιπλέον βαθμοί στο σακούλι της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σαουθάμπτον μέσα στο «Έτιχαντ» και έφτασαν σε ένα πανάξιο «τρίποντο» δίνοντας έτσι συνέχεια στην πολύ καλή τους φόρμα.

Τρεις βαθμοί που έδωσαν στη Σίτι και πάλι το προβάδισμα στην Premier League, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να περιμένει πλέον μια απώλεια της Άρσεναλ που αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Το διαμάντι του Μπαρτζώκα λάμπει στη Κύπρο- Παράσταση από τον…. (vid)

Ανεξαρτήτως πάντως με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, οι αριθμοί και τα στατιστικά δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που βλέπει ο καθένας. Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει… πλάκα σε ολόκληρη την Αγγλία.

Η έλευση του Έρλινγκ Χάαλαντ μοιάζει να έχει εκτοξεύσει τους «πολίτες». Τα στατιστικά είναι ξεκάθαρα και δείχνουν ακριβώς αυτό που βλέπουν και τα μάτια. Η Σίτι έχει φυσικά τον πρώτο σκόρερ της λίγκας, καθώς ο Χάαλαντ έχει ήδη πετύχει 15 γκολ σε 9 αγωνιστικές.

Έχει ωστόσο και τον πρώτο «σερβιτόρο» που ακούει στο όνομα Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον Βέλγο μαέστρο να έχει ήδη 9 ασίστ. Από εκεί και πέρα, η Σίτι είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 33 γκολ και 13 (!) περισσότερα από την 2η Άρσεναλ!

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τις περισσότερες πάσες (6.361) από τη στιγμή που πρόκειται για ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα…

Δείτε την αποδεικτική φωτογραφία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ