Το διαμάντι του Μπαρτζώκα λάμπει στη Κύπρο- Παράσταση από τον…. (vid)

Το διαμάντι του Μπαρτζώκα λάμπει στη Κύπρο- Παράσταση από τον…. (vid)

Ο Ζαΐντ Μουόσα είναι το νέο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού και το απέδειξε αφού στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ανόρθωσης που έχει πάει ως δανεικός έβγαλε μάτια.

Ο Ζαΐντ Μουόσα δεν είναι άγνωστος στον πλανήτη Ολυμπιακό. Ο 19χρονος Κύπριος, που ήρθε στο νησί της Αφροδίτης ως πρόσφυγας από την πατρίδα του το Ιρακ για μια καλύτερη τύχη είναι το νέο διαμάντι του Γιώργου Μπαρτζώκα που στο πρόσωπό του βλέπει τον επόμενο μεγάλο ψηλό των Πειραιωτών.

Ο διεθνής Κύπριος έμαθε τα βασικά του μπάσκετ στην ΑΕΚ Λάρνακας και ήρθε στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί σε ένα τουρνουά στην Ολυμπία με τον Πανιώνιο να τρελαίνεται με την περίπτωση του και να τον κάνει δικό του.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο – Χάμες: Εσύ είδες τη φωτογραφία με τα 200.000 likes;

Ήταν όμως ήδη διεθνής με την Κ16 όπου έκανε θραύση με τον Ολυμπιακό να τον κάνει δικό του έχοντας όμως να λύσει αρκετά θέματα, κυρίως γραφειοκρατικά αφού μιλάμε για έναν πρόσφυγα.

Τελικά εντάχθηκε αρχικά στο παιδικό τμήμα των Ερυθρολεύκων και μετά στο εφηβικό που έδειξε το επιθετικό του ταλέντο αφού στο πρωτάθλημα Εφήβων που κατέκτησε ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Βλέποντας τον ύψους 1.99 πιτσιρικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας εισηγήθηκε στο να ξεκινήσει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα ώστε να πάρει μαθήματα και να βελτιωθεί ακόμα παραπάνω στους τομείς που ακόμα έχει αδυναμίες.

Φέτος το καλοκαίρι ο Έλληνας τεχνικός έβλεπε πως ο Μουόσα δεν μπορούσε να μπει στο ροτέισιον της ομάδας αλλά δεν ήθελε να πάει πίσω την εξέλιξή του και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός.

Στην κούρσα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους υπήρξαν αρκετές ομάδες με την Ανόρθωση να είναι αυτή που τον έκανε προσωρινά δικό της.

Με τη φανέλα της έκανε σήμερα (8/10) ντεμπούτο βγάζοντας μάτια αφού σε 37:20 που αγωνίστηκε πέτυχε 20 πόντους με 19 ριμπάουντ και 2 ασίστ δείχνοντας ότι ήρθε για να μείνει στον μπασκετικό κόσμο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα σίγουρα σε κάποια άκρη να χαμογελάει βλέποντας το διαμαντάκι του να βγάζει μάτια στη γειτονική μας χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ