Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Επιστροφή στα τρίποντα με ανατροπή και ιστορικό CR7 για τους «κόκκινους διαβόλους»

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Επιστροφή στα τρίποντα με ανατροπή και ιστορικό CR7 για τους «κόκκινους διαβόλους»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ για την 10η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στην 5η θέση (15 β.) - Έγραψε ιστορία ο μυθικός Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 700 γκολ καριέρας.

Μετά την ασύλληπτη εξάρα πριν λίγες μέρες από τη συμπολίτισσα Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνήλθε από το γερό χαστούκι που έφαγε, καθώς πέρασε νικηφόρα από το Γκούντισον Παρκ, επικρατώντας με 2-1 της Έβερτον για τη 10η αγωνιστική της Premier League.

Έτσι, η ομάδα του Τεν Χαγκ ανέβηκε στην 5η θέση, φτάνοντας τους 15 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -1 από την τετράδα. Από την άλλη, τα «ζαχαρωτά» έπεσαν στη 12η θέση (10 β.).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ προηγήθηκαν, με τον Ιγουόμπι να κάνει το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-2: Οι Λονδρέζοι πήραν τη ματσάρα και βύθισαν κι άλλο τους Reds (vids)

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση, καθώς ο Άντονι ισοφάρισε στο 15′ σε 1-1. Στο 29′ ο Μαρσιάλ πέρασε εκτός παιχνιδιού, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μπαίνει στο γήπεδο και να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή», καθώς στο 44′ με δυνατό διαγώνιο σουτ από τα αριστερά της περιοχής, νίκησε τον Πίκφορντ για το 1-2.

Με αυτό το γκολ ο CR7 έγραψε άλλο ένα χρυσό κεφάλαιο στον μύθο που έχει χτίσει, καθώς έφτασε τα 700 γκολ σε συλλογικό επίπεδο.

Στο δεύτερο μέρος η Έβερτον προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ράσφορντ στο 81′, ένα γκολ που όμως ακυρώθηκε.

Το 1-2 έμεινε ως το τέλος, με τους «κόκκινους διαβόλους» να φεύγουν με ένα σημαντικό τρίποντο από το Λίβερπουλ, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (75′ Γκάρνερ), Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ονανά, Γκεγιέ (76′ Κάλβερτ-Λιούιν), Ιγουόμπι, Γκρέι, Γκόρντον (67′ ΜακΝιλ), Μοπέ (84′ Ροντόν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Έρικσεν (83′ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (90+3′ Βαράν), Ράσφορντ, Φερνάντες, Μαρσιάλ (29′ Ρονάλντο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ