Το «φαινόμενο» Χάαλαντ σε νέες περιπέτειες (pics)

Το «φαινόμενο» Χάαλαντ σε νέες περιπέτειες (pics)

Αυτά που κάνει ο Ερλινγκ Χάαλαντ δεν... υπάρχουν. Αδιανόητα νούμερα από τον killer της Μάντσεστερ Σίτι.

Από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Οργιάζει σε κάθε αναμέτρηση, σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ κάνει πράγματα και θαύματα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φιλοξενείται από την Κοπεγχάγη στο Parken (19:45), με τα φώτα να είναι στραμμένα στον θαυματουργό επιθετικό. Με τον Δανό άσο να πετάει… φωτιές, οι «Πολίτες» βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία. Επτά νίκες σε εννιά ματς και στο -1 από την πρωτοπόρο Αρσεναλ στην Premier League, τρία στα τρία και κορυφή στους ομίλους του Champions League ο μέχρι τώρα απολογισμός της Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: H μεγάλη ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι

Κάθε τρίποντο της Σίτι, φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του killer Ερλινγκ Χάαλαντ. Και στο αποψινό ματς στη Δανία, η αρμάδα του Πεπ θέλει επί της ουσίας να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φυσικά, δεν τίθεται κάποιο τέτοιο ζήτημα, απλά, όλοι περιμένουν τη σέντρα του αγώνα για να δουν τι θα σκεφτεί και πάλι ο σταρ από τη Νορβηγία.

O Χάαλαντ είναι ασταμάτητος, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Ο Νορβηγός άσος είναι ο πιο «καυτός» επιθετικός στον κόσμο, μετρώντας ήδη 20 γκολ σε 13 εφετινές εμφανίσεις.

Ο πρώην φορ της Σάλτσμπουργκ και της Ντόρτμουντ έχει βαλθεί να… τρελάνει κάθε στατιστική κατηγορία στο Νησί, με τα επιτεύγματά του να είναι μοναδικά. Τελευταίο παράδειγμα; Ο Χάαλαντ χρειάστηκε μόλις 9 ματς στην Premier League για να στείλει 15 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Οι υπόλοιποι βλέπουν απλά τη σκόνη του.

Παράλληλα, με τις επιδόσεις του, ο χαρισματικός επιθετικός της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στέλνει το «μήνυμα» και στους Καρίμ Μπενζεμά-Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι…

«Είναι ένας από τους καλύτερους. Είχα πολλούς πολύ καλούς επιθετικούς κι ο Έρλινγκ είναι ένας από αυτούς. Καταλαβαίνει γρήγορα και είναι καλός τύπος. Μπορεί να το κάνει αυτό για την ομάδα, αλλά έπρεπε να δουλέψουμε μαζί κι αυτό συνέβη. Μιλάω πολύ γι’ αυτόν, αλλά μερικές φορές δεν πρέπει να το κάνω, γιατί οι αριθμοί του μιλούν ήδη», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, βγάζοντας το… καπέλο στον Νορβηγό. Οι «τρελοί» αριθμοί του Ερλινγκ Χάαλαντ… μιλούν από μόνοι τους. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από 13 ομάδες της Premier League!

O Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ο νέος βασιλιάς της Premier League και φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς. Λεφτά στο ταμείο ο Νορβηγός άσος, κάνει ακόμα πιο… τρομακτική την καλοκουρδισμένη μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Με τις αδιανόητες εμφανίσεις του, ο 22χρονος επιθετικός, κάνει τους οπαδούς της Σίτι να… ξεχάσουν τον Κουν Αγκουέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ