Βρήκε τον «εκλεκτό» του ο Μπόλι – Αυτός είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι στο μεγάλο οργανόγραμμα

Βρήκε τον «εκλεκτό» του ο Μπόλι – Αυτός είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι στο μεγάλο οργανόγραμμα

Τον Στιούαρτ Γουέμπερ της Νόριτς φαίνεται πως έχει προσεγγίσει η Τσέλσι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Με γοργούς ρυθμούς προσπαθεί ο Τοντ Μπόλι να αλλάξει την Τσέλσι. Ο Αμερικανός νέος ιδιοκτήτης των «μπλε» προχωράει συνεχώς σε εσωτερικές αλλαγές, καθώς θέλει να «διώξει» ότι έχει σχέση με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, φέρνοντας παράλληλα δικούς του ανθρώπους στην ομάδα.

Ένας από τους βασικούς στόχους του μεγάλου επιχειρηματία είναι να φτιάξει ένα νέο και πιο καλά δομημένο οργανόγραμμα, με πρόσωπα «κλειδιά» που θα φέρουν τις επιτυχίες. Βασική θέση που θέλει να καλύψει άμεσα ο Μπόλι είναι αυτή του αθλητικού διευθυντή.

Διαβάστε επίσης: Το FourFourTwo «μίλησε»: Αυτός είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών! (pics)

Και σύμφωνα με την έγκυρη «Telegraph» τον έχει ήδη βρει. Όπως υποστηρίζει το γνωστό βρετανικό Μέσο, ο Μπόλι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Στιούαρτ Γουέμπερ της Νόριτς και του έχει μιλήσει για το πλάνο που έχει στην Τσέλσι.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, καθώς πέρα από τη Νόριτς, έχει καταφέρει να εργαστεί σε διάφορα πόστα και στις Χάντερσφιλντ (2015-2017), Γουλβς (2013-2015), ΚΠΡ (2012-2013) και Λίβερπουλ (2009-2012).

Η συγκεκριμένη θητεία στη Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει εκπλήξει θετικά τους ανθρώπους της Τσέλσι οι οποίοι θέλουν να προσθέσουν ουσιαστικά τον Γουέμπερ σε ένα μεγάλο οργανόγραμμα που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν, καθώς ήδη στο τραπέζι υπάρχουν βαριά ονόματα, όπως αυτό του Λουίς Κάμπος της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και του Κρίστοφερ Βίβελ της Λειψίας ο οποίος έχει «τρελάνει» την Ευρώπη με τα κατορθώματα του στους «ταύρους»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ