Κλοπ: «Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Σίτι στις μεταγραφές»

Κλοπ: «Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Σίτι στις μεταγραφές»

Σε συνέντευξη ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η Μαντσεστερ Σίτι δεν έχει αντίπαλο στις μεταγραφικές κινήσεις και έκανε ειδική αναφορά στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλόπ, παραμονές του πολύ μεγάλου ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως δεν μπορεί η ομάδα του να ανταγωνιστεί την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στις μεταγραφές δίνοντας ως παράδειγμα τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε αν η ομάδα του, μετά το άσχημο ξεκίνημα στην Premier League, είναι ικανή να ανακάμψει και να κοντράρει στην κούρσα του πρωταθλήματος και φέτος την Σίτι, η οποία αν και είναι δεύτερη στην βαθμολογία μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Super League: Η αυλαία για την 8η αγωνιστική ανοίγει σε Βικελίδης και Πανθεσσαλικό

Εκείνος παραδέχτηκε πως οι «Reds» είναι αδύνατο να «κοιτάξουν» τα μάτια στην Σίτι καθώς στο επίπεδο των μεταγραφών δεν μπορεί κανένας να ανταγωνιστεί τους «Πολίτες» και έφερε ως παράδειγμα στα λεγόμενα του τον Έρλινγκ Χάαλαντ χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο επιθετικό στην αγορά.

Όσα δήλωσε ο Κλοπ:

Ω, δεν θα σας αρέσει η απάντηση. Δεν θα σας αρέσει η απάντηση και όλοι έχετε ήδη μία. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Σίτι (στις μεταγραφές). Έχεις την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και της βάζεις τον καλύτερο επιθετικό στην αγορά — ανεξάρτητα από το κόστος, απλά το κάνεις. Ξέρω ότι δεν θα αρέσει στη Σίτι, σε κανέναν δεν θα αρέσει, κάνατε την ερώτηση αλλά ξέρετε την απάντηση. Τι κάνει η Λίβερπουλ; Δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως αυτοί. Δεν είναι δυνατόν. Αδύνατον. Είναι απλά ξεκάθαρο! Υπάρχουν τρεις σύλλογοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν οικονομικά. Είναι νόμιμο και όλα, αλλά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Πρέπει να το δούμε [και να πούμε]: Χρειαζόμαστε αυτό και χρειαζόμαστε το άλλο και πρέπει να κοιτάξουμε εδώ και να εδώ μια προοπτική και εδώ ένα ταλέντο, και να αυτό πρέπει να κάνετε. Και τους ανταγωνίζεσαι. Δεν είναι καθόλου πρόβλημα για μένα, είναι αυτό που είναι. Μην μου κάνετε αυτή την ερώτηση γιατί πάντα ανοίγετε αυτή τη συζήτηση αλλά όλοι το ξέρετε, πρέπει να το ξέρετε. Δεν είναι δυνατόν να το αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ